Jyväskylän yliopisto

Kutsu medialle: Jyväskylän yliopiston rehtorihaku - tervetuloa haastateltavien hakijoiden paneelikeskusteluun pe 26.5.

Jaa
Paneelikeskusteluun osallistuvat henkilöt ovat haastatteluun kutsutut hakijat Piia Björn, Marko Hakovirta, Jari Ojala ja Saara L. Taalas.

Kutsu medialle

Yliopiston ammattiyhdistykset ja ylioppilaskunta järjestävät yhteisöllisen kuulemisen eli paneelikeskustelun rehtorin tehtävän hakijoille perjantaina 26.5. klo 12-14 Ruusupuiston aulassaTilaisuutta on mahdollisuus seurata myös striiminä.

Järjestäjät pyytävät jäsenistöään lähettämään ehdokkaille esitettäviä kysymyksiä etukäteen. Yleisölle tulee myös mahdollisuus kysyä muutama kysymys tilaisuuden lopussa.

Tilaisuuden järjestävät JYHY, JYLL, JYTT, JYTTe, JYY ja Professoriliiton Jyväskylän osasto.

Lisätietoja:

Professori Mika Lähteenmäki, puh. 040 805 3206, mika.k.lahteenmaki@jyu.fi

Lue lisää: Jyväskylän yliopiston rehtorihaussa jatkoon neljä hakijaa

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Väitöstutkimus kokoaa yhteen pedagogisia ratkaisuja kehitysvammaisten oppilaiden opetuksen tueksi2.6.2023 11:02:13 EEST | Tiedote

KM Lauri Räty tarkasteli väitöstutkimuksessaan kehitysvammaisten oppilaiden opetukseen liittyviä pedagogisia ratkaisuja. Tarkastelun kohteena olivat kansainvälisiset tutkimusartikkelit, suomalaisten opettajien kirjoittamat oppilaiden henkilökohtaisen opetuksen järjestämistä koskevat asiakirjat (HOJKS) sekä yhden perusopetuksen pienryhmän oppituntien videotallenteet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme