Suomen metsäkeskus

Kutsu medialle: Kaavoituskoulutusta metsäalan toimijoille 28.2.2018

Jaa

Suomen metsäkeskuksen Metsätalous ja kaavoitus –hanke järjestää koulutustilaisuuden metsäalantoimijoille keskiviikkona 28.2.2018 klo 9:00-16:00.

Hankkeessa pyrimme luomaan Uudellemaalle tiiviin asutuksen ja vihreän metsätalouden olosuhteisiin uutta yhteistyötä ja lisääntyvää yhteisymmärrystä maankäytön suunnittelijoiden ja metsäsektorin välille.

Oikealla tiedolla ja oikea-aikaisella vaikuttamisella voidaan välttää ristiriitoja metsänhoidon ja maankäytön suunnittelun välillä.

Tule kuulemaan Metsäsektorin näkemyksiä ja tavoitteita maankäytön suunnitteluun Hyvinkäälle Laurean Ammattikorkeakouluun. (Uudenmaankatu 22, 05800 Hyvinkää)


Paikalle on kutsuttu metsäalantoimijoita Uudeltamaalta. Lisätietoja tilaisuudesta liitteenä olevasta kutsusta.


Pyydämme ennakkoilmoittautumista tarjoiluja varten. Ilmoittaudu tilaisuuteen  22.2.2018 mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Salmi
Metsätalous ja kaavoitus -hankkeen projektipäällikkö
puh.050 449 4804
mika.salmi(at)metsakeskus.fi

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Metsäkeskuksen tehtävänä on edistää metsätaloutta ja alan elinkeinoja ja neuvoa metsänomistajia metsien ja metsäluonnon hoidossa sekä hyödyntämisessä. Metsäkeskus myös kerää ja jakaa tietoa Suomen metsistä sekä valvoo metsälainsäädännön noudattamista. Metsäkeskuksen toimintaa ohjaa ja valvoo maa- ja metsätalousministeriö.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen metsäkeskus