Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Kiina pyrkii teknologian supervallaksi – mitä tekee Suomi?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan Kiinasta.

Tiistaina 29. syyskuuta klo 11.0012.00

Paikka: Zoom

Koronapandemia pysäyttää tai vähintään hidastuttaa investointeja monessa maassa, mutta Kiinassa tämäkin tilanne nähdään todennäköisesti mahdollisuutena. Kiina pyrkii Yhdysvaltain rinnalle teknologian supervallaksi, ja sinne se myös nousee. Yhdysvaltain ja Kiinan välinen kauppasota on vaikuttanut jo teollisuuspolitiikkaan molemmissa maissa.

Mitä tämä tarkoittaa Suomelle ja suomalaisille yrityksille? Ymmärrämmekö me Kiinaa ja sen tarkoitusperiä?

Tervetuloa EVAn virtuaaliseen tapahtumaan (live webcast), jossa aiheena on Kiinan kunnianhimoinen teollisuuspolitiikka, teknologia ja Suomen sekä Euroopan mahdollisuudet. Aiheesta ovat keskustelemassa Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullaksen johdolla F-Securen hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu ja työ- ja elinkeinoministeriön neuvotteleva virkamies Mikko Puustinen. Webinaarin yhteydessä julkaistaan Risto Siilasmaan kirjoittama Kiina-aiheinen EVA Artikkeli.

Pyydämme ilmoittautumista maanantaihin 28.9. kello 12.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme