KIINKO

KUTSU MEDIALLE Kiinteistöalan Vuosiseminaarin striimiin 12.-13.11.2020: Miten kiinteistö- ja rakentamisala muuttuu koronan jälkeen?

Jaa

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2020 keskeisenä teemana on muutos. Huippupuheenvuoroissa avataan vastauksia kysymyksiin millaiset kehityskulut muokkaavat maailmaa 2020-luvulla, mitkä kysymykset nousevat kriittisiksi, kuinka paljon koronapandemia muuttaa maailmaa ja miten pysyväksi muutokset jäävät.

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2020 ohjelmassa huippuasiantuntijoita alalta ja sen ulkopuolelta.
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2020 ohjelmassa huippuasiantuntijoita alalta ja sen ulkopuolelta.

Tervetuloa Kiinteistöalan Vuosiseminaariin 12.-13.11.2020 kuulemaan huippuasiantuntijoita

Kiinteistöalan Vuosiseminaari järjestetään Tampereella Tampere-talossa. Ensimmäistä kertaa on vaihtoehtona osallistua tapahtuman striimattavaan lähetykseen. Median ilmoittautuminen molempiin vaihtoehtoihin ennakkoon.

Poimintoja ohjelmasta:

Koronakriisi maailman politiikassa ja taloudessa

Torstaina 12.11. klo 9.30
Tanskan entinen pääministeri Helle Thorning-Schmidt 
Miltä maailma näyttää kun koronakriisi on ohi? Millaisia pysyviä muutoksia se tuo yhteiskuntaan? Miten Eurooppa ja Yhdysvallat selviytyvät?

Torstaina 12.11. klo 11
Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu 
Mitä taloudelle on tapahtunut maailmanlaajuisen pandemian ja sen vaatimien eristystoimien myötä? Millaisia arvioita toipumisesta voidaan esittää nyt, kun tilanne on pitkittynyt?

Torstaina 12.11. klo 11.30
Paneeli: Johtaja Markus Steinby, KTI Kiinteistötieto, President and CEO Christian Hohenthal, Sponda, toimitusjohtaja Markku Mäkiaho, OP Kiinteistösijoitus, toimitusjohtaja Tero Lehtonen, JLL Suomi
Koronan vaikutukset kiinteistöjen asemaan sijoitusmarkkinoilla ja Suomen asemaan kansainvälisillä kiinteistösijoitusmarkkinoilla, näkymät kiinteistökauppamarkkinoilla ja kiinteistöjen arvonmuodostuksessa ja tilakysynnän kehitys eri sektoreilla.

Megatrendit suunnannäyttäjinä

Torstaina 12.11. klo
Sitran tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva
Millaiset megatrendit muokkaavat tulevaisuutta juuri tällä hetkellä? Miten niiden avulla ennakoidaan tulevaa kehitystä?

Väestön ikääntyminen ja monimuotoistuminen

Perjantaina 13.11. klo 11
MDI:n johtava asiantuntija Timo Aro ja Väestötutkimuskeskuksen johtaja Anna Rotkirch 
Miten muuttoliike muokkaa Suomea? Missä suomalaiset asuvat ja työskentelevät 25 vuoden kuluttua? Mitä tarkoittaa monimuotoistuva väestö? Millaisia suomalaiset ovat vuonna 2045?

*****

Tarjoamme mahdollisuuden kuunnella mistä kiinteistö- ja rakentamisala puhuu. Tutustu Vuosiseminaarin puhujiin ja tarkempaan ohjelmaan. 

Median ilmoittautuminen tapahtumaan (Tampere-talo tai striimaus): mari.vuorela@kiinko.fi

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2020 striimauslinkki lähetetään vain ennakkoon ilmoittautuneille.

Lisätiedot: www.vuosiseminaari.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2020 ohjelmassa huippuasiantuntijoita alalta ja sen ulkopuolelta.
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2020 ohjelmassa huippuasiantuntijoita alalta ja sen ulkopuolelta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

Kiinteistöalan Vuosiseminaari on koonnut yhteen kiinteistö- ja rakennusalan päättäjät ja johtavat asiantuntijat jo 25 vuoden ajan. Tänäkin vuonna tapahtuma yhdistää satoja alan toimijoita. Vuosiseminaarin tavoitteena on aina ollut nostaa esille ajankohtaisia trendejä ja ennakoida tulevaa. Nyt etsimme megatrendien avulla vastauksia kysymyksiin millaiset kehityskulut muokkaavat maailmaa 2020-luvulla ja miten voimme yhdessä varautua tuleviin muutoksiin. www.vuosiseminaari.fi


Kiinko – kiinteistö- ja rakentamisalan osaamisen kehittäjä
Kiinko yhdistää uusimman tutkitun tiedon, tuoreen asiantuntemuksen ja liiketoiminnan tarpeet luoden ajantasaisia, tulevaisuuteen tähtääviä koulutus- ja työelämäpalveluita. Näin viemme eteenpäin suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan osaamista. Sadoissa vuosittaisissa seminaareissa ja koulutuksissa yritykset kohtaavat alan johtavat asiantuntijat niin Suomesta kuin ulkomailta. www.kiinko.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

Rakennusfysiikka 2021 - seminaarista uutta yhteistyötä Tampereen yliopiston ja Kiinkon välille8.6.2021 12:02:52 EEST | Tiedote

Tampereen yliopiston Rakennusfysiikan tutkimusryhmä ja kiinteistö- ja rakentamisalan johtava kouluttaja Kiinko ovat sopineet Rakennusfysiikka 2021 -seminaarin järjestämisyhteistyöstä. Arvostettu seminaari kokoaa laajasti rakennusalan ammattilaiset kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista rakennusfysiikkaan liittyvistä aiheista, tutkimustuloksista ja hyvistä käytännön ratkaisuista Tampereelle 26.-28.10.2021.

KUTSU MEDIALLE: Kiinteistöalan huipputapahtuma Kiinteistöalan Vuosiseminaari Tampereella 7.-8.11.201923.10.2019 15:59:08 EEST | Kutsu

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa kohtaavat kiinteistö- ja rakennusalan johtavat asiantuntijat ja päättäjät. Nostamme esille mm. konkreettisia toimia ja näkökulmia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Kiinteistöala tuottaa suuren osan päästöistä, mutta haluamme ja pystymme tuottamaan myös ratkaisuja. Alan suurin vuosittainen tapahtuma vie jo 24. kerran eteenpäin koko kiinteistö- ja rakennusalan osaamista tuoden Suomeen uusinta tietotaitoa ja näkemyksiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme