Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kutsu medialle: Kuka jaksaa jatkaa -tilaisuus 10.9.

Jaa

Toimituksenne edustaja on tervetullut kuulemaan tutkimustietoa Helsingin kaupungin työntekijöistä. Julkaisemme Kuka jaksaa jatkaa -kirjan tilaisuudessa 10. syyskuuta. Kirja kokoaa tutkimustietoa kaupungin työntekijöiden hyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta.

Kuva: Natura Viva (c) Natura Viva.
Kuva: Natura Viva (c) Natura Viva.

Tilaisuuden avaavat apulaispormestari Sanna Vesikansa ja henkilöstöjohtaja Nina Gros.

Julkaisutilaisuus pidetään Helsingin kaupungintalon aulassa tapahtumatorilla 10.9. kello 9–10, (osoite Pohjoisesplanadi 11–13).

Tilaisuutta voi seurata tapahtumatorilla tai Helsinki-kanavalla suorana lähetyksenä.

Helsingin kaupungin työntekijöiden terveyden- ja hyvinvoinnin tutkimus

Helsingin kaupungin henkilöstön terveystutkimus eli Helsinki Health Study (HHS) on vuonna 2000 käynnistynyt seurantatutkimus. Helsingin yliopiston tutkimusryhmä vastaa tutkimuksesta, joka toteuttiin yhteistyössä kaupungin kanssa.

Tavoitteena oli selvittää sekä nuorten että ikääntyvien ja eläkkeelle siirtyvien kaupungin palveluksessa olevien työntekijöiden terveyttä, työoloja ja työssä jaksamista.

Lisätiedot, median ilmoittautuminen ja haastattelupyynnöt:

Viestintäasiantuntija Nina Rintala, Helsingin kaupunginkanslia, p. 040 6857690, s-posti: nina.rintala(at)hel.fi

Tervetuloa osallistumaan!

Tilaisuuden turvallisuusnäkökulmat on huomioitu.

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Natura Viva (c) Natura Viva.
Kuva: Natura Viva (c) Natura Viva.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Siilo soi Kruunuvuorenrannassa – Öljysäiliö 468:n avoimet ovet korvataan tänä vuonna uudella ääni- ja valoteoksella21.9.2020 11:13:20 EESTTiedote

Kruunuvuorenrannan palkitulla valoteoksella Öljysäiliö 468:lla on perinteisesti syksyisin pidetty noin kolmena viikonloppuna avoimet ovet, jolloin yleisöllä on ollut mahdollisuus päästä säiliön sisälle katsomaan valoteosta. Tänä vuonna avoimet ovet haluttiin kuitenkin koronatilanteen vuoksi korvata teoksella, josta voi nauttia säiliön ulkopuolella.

Uusimaa koronakriisin jälkeen – Työn tekemisen tapojen muutoksella voi olla laajalle kantautuvia vaikutuksia17.9.2020 13:30:00 EESTTiedote

Poikkeuksellisen tilanteen vauhdittamana työmarkkinoiden murros kohti erikoistumista vaativia työtehtäviä nopeutuu. Myös uudenlaisten työn tekemisen tapojen yleistyminen muovaa monia aloja uudelleen. Uusimman Helsingin Seudun Suunnat -julkaisun artikkelissa koronaepidemian vaikutuksia Uudenmaan työllisyyteen ja elinkeinoelämään tarkastelee Uudenmaan ELY-keskuksen tutkija Reino Savolainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme