Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Miten saamme 162 000 vaikeasti työllistyvää töihin?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan työllisyydestä.

Keskiviikkona 14. huhtikuuta klo 9.0010.00

Paikka: Zoom (webinaarin seuraaminen ei edellytä Zoom-sovelluksen lataamista)

Kaksi kolmesta työttömästä on sitkeästi työtön. Työttömän on likimain yhtä vaikea päästä kiinni työpaikkaan kiinni kuin 1990-luvun lamavuosina. Millaista kokonaisremonttia työmarkkinoille tarvitaan, jotta sitkeästi työttömät työllistyvät?

Tervetuloa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn virtuaaliseen tapahtumaan (live webcast), jossa aiheena on työllisyys. Aiheesta ovat keskustelemassa EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla konsultti Jussi Pyykkönen, Sipilän hallituksen työministeri, nykyinen Kuntaliiton työllisyyden kuntakokeilun projektikoordinaattori Jari Lindström ja Henkilöstöpalveluyritysten liiton toimitusjohtaja Merru Tuliara. Aihetta käsittelevä Jussi Pyykkösen kirjoittama EVA Analyysi Sitkeästi työttömät julkaistaan samana päivänä.

Pyydämme ilmoittautumista tiistaihin 13.4. kello 18.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittauduttuasi. Webinaarilinkkiä saa jakaa toimituksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

EU:n kannatus kasvaa, vaikka elpymispaketti epäilyttää monia9.5.2021 05:00:00 EEST | Tiedote

Suomalaisista 54 prosenttia suhtautuu EU-jäsenyyteen myönteisesti ja 20 prosenttia kielteisesti, käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn Arvo- ja asennetutkimuksesta. Suomalaisten EU-myönteisyys on kasvanut hiukan viime syksystä siitä huolimatta, että suomalaisten näkemykset EU:n elpymispaketista jakaantuvat kahtia. Suomalaisista 40 prosenttia ajattelee, että Suomen osallistuminen Euroopan unionin jäsenmaille avustuksia ja lainoja jakavaan elpymispakettiin on maamme etujen mukaista. 38 prosenttia ei pidä elpymispakettiin osallistumista suomalaisten etujen mukaisena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme