Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Miten verotuksella luodaan vauraampi Suomi?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan kilpailukykyisestä yritys-, osinko- ja pääomatuloverotuksesta.

Torstaina 19. marraskuuta klo 10.0011.00

Paikka: Zoom (webinaarin seuraaminen ei edellytä Zoom-sovelluksen lataamista)

Suomi tarvitsee uudistuksia, jotka tukevat taloutta ja työllisyyttä. Verotuksen uudistaminen vaikuttaa kilpailukykyyn nopeasti. Miten Suomeen luodaan kilpailukykyä tukeva ja oikeudenmukainen yrittämisen ja sijoittamisen veromalli?

Tervetuloa EVAn virtuaaliseen tapahtumaan (live webcast), jossa aiheena on kilpailukykyinen yritys-, osinko- ja pääomatuloverotus. Aiheesta ovat keskustelemassa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla Borenius Asianajotoimiston osakas Janne Juusela ja valtiovarainministeri Matti Vanhanen. Webinaarin yhteydessä julkaistaan Janne Juuselan kirjoittama verotusta käsittelevä EVA Analyysi Verotuksen kolmiloikka

Pyydämme ilmoittautumista keskiviikkoon 18.11. kello 12.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä. EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme