Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kutsu medialle: MTK, SLC ja elintarvikeyritykset perustavat sähköisen viljakauppapaikan

Jaa

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC sekä Atria, HKScan, Raisio, Agrox, Valio ja Altia ovat päättäneet perustaa sähköisen viljakauppapaikan. Palvelun tavoitteena on tehostaa ja kehittää viljakauppaa Suomessa. Palvelun toteuttaa FPI Partners.

Kutsumme medioiden edustajat kuulemaan hankkeesta tiedotustilaisuuteen MTK:n tiloihin, Simonkatu 6, Helsinki, torstaina 21.9. kello 10-11.30. Aamukahvia on tarjolla kello 9.30 alkaen.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Sähköinen viljakauppapaikka maatalouden digitalisaation vauhdittajana, toiminnanjohtaja Antti Sahi, MTK.
  • Mitä hyötyjä kauppapaikka tuo viljelijälle, maanviljelijä Esa Similä, MTK:n peltokasvivaliokunnan puheenjohtaja.
  • Mitä hyötyjä kauppapaikka tuo elintarvike- ja rehuyritykselle, toimitusjohtaja Perttu Eerola, Raisioagro.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen keskiviikkoon 20.9. kello 12 mennessä: https://www.lyyti.in/Viljatori_tiedotustilaisuus

Lisätietoja
viestintäjohtaja Klaus Hartikainen, MTK, 040 169 2060
tiedottaja Mia Wikström, SLC, 050 355 3213

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Maahanmuuttajien työllistymistä maaseudulla voidaan helpottaa – suositukset maahanmuuttajien helpommaksi työllistämiseksi laadittu19.9.2018 11:40Tiedote

Työvoimapula vaikeuttaa maaseudun yritysten kehittymistä. Maahanmuuttajat ovat tärkeä osa maaseudun työvoimaa ja merkitys on edelleen kasvussa. MTK:n elinkeinojohtaja Marko Mäki-Hakola peräänkuulutti Integration 2018 -tapahtumassa 19.9.2018 toimenpiteitä, joilla maahanmuuttajan palkkaaminen helpottuisi nykyisestään. Lisäksi on tärkeää, ettei yritystä perustava tai työllistyvä maahanmuuttaja kohtaa ylimääräisiä esteitä Suomen kansalaisiin verrattuna.

MTK ja Suomen kokkimaajoukkue yhdessä maailman suurimmille ruokamessuille Saksassa – Suomi messujen pääkumppani 20195.9.2018 09:23Tiedote

Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry ja Suomen kokkimaajoukkue ovat sopineet yhteistyöstä 18.-27.1.2019 Saksassa pidettävillä Grüne Woche -messuilla. Joka vuosi messuilla on vain yksi partnerimaa ja ensi vuonna se on Suomi. Grüne Woche -messut ovat maailman suurin ruoka-alan kuluttajamessutapahtuma. Suomi esittäytyy messuilla omassa hallissaan teemalla ”Grüße aus der Wildnis – Greetings from the Wild.” Messukonseptin “Aus der Wildnis” ja siitä johdetun kumppanimaailmeen on suunnitellut Hasan & Partners.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme