Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kutsu medialle: MTK, SLC ja elintarvikeyritykset perustavat sähköisen viljakauppapaikan

Jaa

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC sekä Atria, HKScan, Raisio, Agrox, Valio ja Altia ovat päättäneet perustaa sähköisen viljakauppapaikan. Palvelun tavoitteena on tehostaa ja kehittää viljakauppaa Suomessa. Palvelun toteuttaa FPI Partners.

Kutsumme medioiden edustajat kuulemaan hankkeesta tiedotustilaisuuteen MTK:n tiloihin, Simonkatu 6, Helsinki, torstaina 21.9. kello 10-11.30. Aamukahvia on tarjolla kello 9.30 alkaen.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Sähköinen viljakauppapaikka maatalouden digitalisaation vauhdittajana, toiminnanjohtaja Antti Sahi, MTK.
  • Mitä hyötyjä kauppapaikka tuo viljelijälle, maanviljelijä Esa Similä, MTK:n peltokasvivaliokunnan puheenjohtaja.
  • Mitä hyötyjä kauppapaikka tuo elintarvike- ja rehuyritykselle, toimitusjohtaja Perttu Eerola, Raisioagro.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen keskiviikkoon 20.9. kello 12 mennessä: https://www.lyyti.in/Viljatori_tiedotustilaisuus

Lisätietoja
viestintäjohtaja Klaus Hartikainen, MTK, 040 169 2060
tiedottaja Mia Wikström, SLC, 050 355 3213

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kansainvälinen kananmunapäivä 13.10. juhlistaa suomalaista kananmunaa – Kananmuna on terveellinen ja turvallinen ruoka13.10.2017 13:42Tiedote

Kansainvälisenä kananmunapäivänä muistutamme, että suomalaisia kananmunia voi syödä ja niistä voi valmistaa ruokaa turvallisin mielin. Terveellinen kananmuna on turvallinen elintarvike, sillä sen tuotantoa valvotaan tarkasti ja suomalainen kananmunatuotanto on salmonellavapaata. Siksi kotimaisia munia voi huoletta käyttää jopa raakana. Kaikki kaupoissamme myynnissä olevat kananmunat ovat kotimaisia, sillä tuotantomme riittää kattamaan kysynnän. Kananmunapäivää on hyvä juhlistaa senkin takia, että kananmunien kulutus Suomessa on korkeimmillaan 21 vuoteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme