Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU medialle: Naiset tarvitsevat rahan tajua

Jaa

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ja Alma Talent kutsuvat median edustajat Ninni Myllyojan ja Emilia Kullaksen Rahan taju -kirjan julkistamistilaisuuteen.

Tiistaina 21. huhtikuuta klo 13.0014.00

Paikka: Microsoft Teams

Naiset kantavat vastuun lähimmäisistään, sekä vauvoista että vanhuksista. Juuri siksi naisten pitää ottaa raha-asiansa haltuun ja opetella sijoittamaan. 

Tervetuloa Rahan taju -kirjan virtuaaliseen kirjanjulkistamistilaisuuteen (live webcast), jossa puheenaiheena on raha. Etenkin naisten kannattaa olla omien rahojensa suhteen ahneita. Säästöille pitää saada tuottoa.

Onko keskellä koronakriisiä oikea aika puhua sijoittamisen puolesta ja sijoittaa? Mihin sijoittajan tulisi tällä hetkellä kiinnittää huomiota?

Kirjan kirjoittajat Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas ja Alma Talentin pörssitoimituksen päällikkö Ninni Myllyoja sekä Mandatum Lifen johtaja Lauri Vaittinen vastaavat. Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen viestintäjohtaja Tytti Sulander kysyy.

Pyydämme ilmoittautumista tiistaihin 21.4. kello 9.00 mennessä: Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi tulee webinaarikutsu, ohjeet ja linkki webinaariin. Esitys tallennetaan ja keskustelun voi kuunnella myöhemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme