Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Nuoriso, pilalla

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan nuorisosta.

Torstaina 27. helmikuuta klo 17.0018.15

Paikka: Tenho Restobar, Helsinginkatu 15

Millenniaalit ajattelevat kaikesta eri tavalla kuin vanhempansa. Pysäyttääkö Z-sukupolvi ilmastonmuutoksen? Viis veisaavatko he rahasta, vallasta ja menestyksestä?

Vai ovatko nuoret ihan yhtä turhamaisia ja materialistisia kuin aiemminkin?

Toimittaja Tuija Siltamäki käänsi tarkan tutkansa itseensä ja sukupolvitovereihinsa. Nuorisohan on aina ollut pilalla. Miten pihalla millenniaalit itse asiassa ovat?

EVAlla on ilo kutsua sinut Tuija Siltamäen Nuoriso, pilalla -pamfletin julkistamistilaisuuteen. Tapahtumassa nuorisosta debatoivat setä-tätijoukkue, työelämäprofessori Matti Apunen, päätoimittaja Jouko Jokinen ja EVAn johtaja Emilia Kullas, ja tulevaisuuden setä-tätijoukkue, kansanedustaja Bella Forsgrén, SYL:n puheenjohtaja 2019 Sanni Lehtinen ja toimittaja Robert Sundman.

Pyydämme ilmoittautumista keskiviikkoon 26.2. kello 12.00 mennessä: viestintäpäällikkö heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28.

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 17.00. Virvokkeita tarjolla jo kello 16.30.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

POHJOISMAIDEN TALOUSKEHITYS VERTAILUSSA: RAJOITUSTOIMIEN SIJAAN TALOUTTA JARRUTTAA PELKO2.7.2020 09:00:00 EESTTiedote

Yhteiskunnan avaaminen rajoitustoimista ei riitä talouden toipumiseen, vaan ratkaisevaa on koronaviruksen leviämistä koskevan pelon nujertaminen. Tätä tulkintaa tukee eri Pohjoismaiden talouskehityksen tarkasteleminen, arvioi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn ekonomisti Sanna Kurronen EVA Artikkelissa Näin talous kehittyy eri Pohjoismaissa – ratkaisevaa on pelon nujertaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme