Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

KUTSU MEDIALLE OHJELMAJULKISTUKSEEN

Jaa

Yksi maa - monta ääntä, tekstiretriitit, uudistunut lasten alue, cosplay … Turun Kirjamessujen monimuotoiset kannet aukeavat!

Cossaaja Veera Ketonen
Cossaaja Veera Ketonen

Tänä vuonna Turun Kirjamessut, 6.-8.10. Messujen teemana on Suomi ja sen monet äänet. Kaiken kaikkiaan esiintyjiä on n. 770, ohjelmanumeroita 500 ja ohjelmatuottajia yli 100. Messut näkyy myös kaupungilla erilaisissa oheistapahtumissa.

Turun Kirjamessut, vetovoimainen kirjallisuuden kulttuuritapahtuma, kerää 26 vuoden kokemuksella kulttuuri- ja kirjaväen koolle Turun Messukeskukseen. Samaan aikaan Turun Kirjamessujen kanssa ovat myös Turun Ruoka- ja Viinimessut. Kirjan ja ruuan tapahtumakokonaisuus valittiin taannoin Suomen parhaaksi messutapahtumaksi Evento Awards -gaalassa.

Mitä messuilla tapahtuu? Keitä messuilla kuullaan? Mistä syksyllä kohistaan?
Media on tervetullutta kuulemaan messujen ohjelmasta 4.9. kello 13-14 Turun pääkirjaston Studio-tilaan. Tilaisuudessa on pientä purtavaa.
Ohjelma julkaistaan samana päivänä myös osoitteessa www.kirjamessut.fi

Ohjelma tilaisuudessa:

Turun Kirjamessut 2017 ja Turun Ruoka- ja Viinimessut 2017
projektijohtaja Päivi Järvelä, Turun Messukeskus Oy

Turun Kirjamessujen ohjelmasisällöt 2017. Teemojen esittely ja puheenaiheet
ohjelmapäälliköt Tommi Kinnunen ja Salla Simukka

Turun Ruoka- ja Viinimessujen sisältö
sisällöntuotannossa mukana oleva Antti Vahtera kertoo

Cosplay tulee Kirjamessulle. Messuille pääsee ilmaiseksi cosplay-asussa 8.10.
Turkulainen opiskelija Veera Ketonen on harrastanut cossausta jo 10 vuotta.

Messujen ruotsinkielisistä kirjailijavieraista lisätietoa tilaisuudessa antaa tiedotuspäällikkö Elisabeth Jansson, Schildts & Söderströms/ S&S

Bazar Kustannus jakaa tilaisuudessa Ildefonso Falconesin: Paljasjalkainen kuningatar. Kirjaa jaetaan myös messuilla kävijöille.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Turun Messukeskus

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan tarjoilujen vuoksi infotilaisuuteen 31.8. mennessä:

viestintäpäällikkö Taina Pärkö-Luotonen, taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi
puh. (040) 505 6424, 02 337 111

Lisätiedot messuista:
Turun Messukeskus, puh. (02) 337 111, projektijohtaja Päivi Järvelä, puh. 040 742 7920, paivi.jarvela@turunmessukeskus.fi
ohjelmapäälliköt Tommi Kinnunen tommi.kinnunen@turumessukeskus.fi ja salla.kinnunen@turunmessukeskus.fi

#Kirjamessut #Turku #MontaÄäntä

IG turunmessukeskus
Twitter @ Kirjamessut @ turunmessukesku
Facebook: facebook.com/turunkirjamessut

Jos et ole vielä akkreditoitunut messuille: median edustajien ennakkoakkreditointi on käynnissä 28.9. asti:

www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi

Kuvassa Veera Ketonen

Kuvat

Cossaaja Veera Ketonen
Cossaaja Veera Ketonen
Lataa
Syksyn kirjamessukauden aloittaa Turku. Kuvaaja: Harri S. Sundell.
Syksyn kirjamessukauden aloittaa Turku. Kuvaaja: Harri S. Sundell.
Lataa
Yleiskuva Turun Kirjamessuilta 2016. Kuvaaja Harri S. Sundell.
Yleiskuva Turun Kirjamessuilta 2016. Kuvaaja Harri S. Sundell.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kansainvälinen Life Science Live -tapahtuma Suomeen19.6.2018 12:10Tiedote

Life Science Live on uusi, kansainvälinen lääketieteen ja terveydenhoidon ammattitapahtuma. Kokonaisuus järjestetään Turun Messukeskuksessa 15.-16.5.2019. Life Science Live -tapahtuman sisällöstä vastaavat Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Turun ammattikorkeakoulu ja Turku Science Park Oy osana HealthTurku-kärkialan kehitystyötä. Turku Science Park Oy järjestää perinteisen HealthBIO-tapahtumansa Life Science Live -tapahtuman yhteyteen. Osana tapahtumakokonaisuutta on myös kaksipäiväinen i-HD (Improved Health Data) konferenssi.

Tiedote ja kutsu: Kansainvälinen Navigate yhdistää alan osaajat 16.-17.5. Meriteollisuuden ja -logistiikan tulevaisuus esillä Navigate-messuilla14.5.2018 13:36Kutsu

Noin 20 maata on edustettuna Navigate-messuilla, Turussa 16.-17.5. Kansainvälinen meriteollisuuden, varustamoiden ja merilogistiikan huippukohtaaminen järjestetään joka toinen vuosi Turun Messukeskuksessa. Tapahtuma on kasvussa ja mukana noin 200 alan yritystä. Messuille on tulossa kansainvälisiä osallistujia, näytteilleasettajia ja toimittajia mm. Venäjältä, Kiinasta, Etelä-Koreasta, Espanjasta, Virosta ja Ranskasta.

Viron nykykirjallisuus ja mm. lastenkirjallisuuden tuoreet suomennokset esillä Turun Kirjamessuilla8.5.2018 13:12Tiedote

Turun Kirjamessujen teemana on 100-vuotisjuhlavuottaan viettävä Viro. Turun Messukeskuksessa 5.–7.10.2018 nähdään maan nykykirjailijoita laajalta rintamalta. Mukana ovat esimerkiksi Kai Aareleid, Paavo Matsin, Valdur Mikita ja Andrei Ivanov. Ohjelmaa tuottavat Viro-instituutti Suomessa, Viron Suomen-suurlähetystö, Tuglas-seura ja Suomen Viro-yhdistysten liitto. Viro-teemakokonaisuuden suunnittelussa on mukana Jenni Haukio.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme