Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

KUTSU MEDIALLE OHJELMAJULKISTUKSEEN

Jaa

Yksi maa - monta ääntä, tekstiretriitit, uudistunut lasten alue, cosplay … Turun Kirjamessujen monimuotoiset kannet aukeavat!

Cossaaja Veera Ketonen
Cossaaja Veera Ketonen

Tänä vuonna Turun Kirjamessut, 6.-8.10. Messujen teemana on Suomi ja sen monet äänet. Kaiken kaikkiaan esiintyjiä on n. 770, ohjelmanumeroita 500 ja ohjelmatuottajia yli 100. Messut näkyy myös kaupungilla erilaisissa oheistapahtumissa.

Turun Kirjamessut, vetovoimainen kirjallisuuden kulttuuritapahtuma, kerää 26 vuoden kokemuksella kulttuuri- ja kirjaväen koolle Turun Messukeskukseen. Samaan aikaan Turun Kirjamessujen kanssa ovat myös Turun Ruoka- ja Viinimessut. Kirjan ja ruuan tapahtumakokonaisuus valittiin taannoin Suomen parhaaksi messutapahtumaksi Evento Awards -gaalassa.

Mitä messuilla tapahtuu? Keitä messuilla kuullaan? Mistä syksyllä kohistaan?
Media on tervetullutta kuulemaan messujen ohjelmasta 4.9. kello 13-14 Turun pääkirjaston Studio-tilaan. Tilaisuudessa on pientä purtavaa.
Ohjelma julkaistaan samana päivänä myös osoitteessa www.kirjamessut.fi

Ohjelma tilaisuudessa:

Turun Kirjamessut 2017 ja Turun Ruoka- ja Viinimessut 2017
projektijohtaja Päivi Järvelä, Turun Messukeskus Oy

Turun Kirjamessujen ohjelmasisällöt 2017. Teemojen esittely ja puheenaiheet
ohjelmapäälliköt Tommi Kinnunen ja Salla Simukka

Turun Ruoka- ja Viinimessujen sisältö
sisällöntuotannossa mukana oleva Antti Vahtera kertoo

Cosplay tulee Kirjamessulle. Messuille pääsee ilmaiseksi cosplay-asussa 8.10.
Turkulainen opiskelija Veera Ketonen on harrastanut cossausta jo 10 vuotta.

Messujen ruotsinkielisistä kirjailijavieraista lisätietoa tilaisuudessa antaa tiedotuspäällikkö Elisabeth Jansson, Schildts & Söderströms/ S&S

Bazar Kustannus jakaa tilaisuudessa Ildefonso Falconesin: Paljasjalkainen kuningatar. Kirjaa jaetaan myös messuilla kävijöille.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Turun Messukeskus

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan tarjoilujen vuoksi infotilaisuuteen 31.8. mennessä:

viestintäpäällikkö Taina Pärkö-Luotonen, taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi
puh. (040) 505 6424, 02 337 111

Lisätiedot messuista:
Turun Messukeskus, puh. (02) 337 111, projektijohtaja Päivi Järvelä, puh. 040 742 7920, paivi.jarvela@turunmessukeskus.fi
ohjelmapäälliköt Tommi Kinnunen tommi.kinnunen@turumessukeskus.fi ja salla.kinnunen@turunmessukeskus.fi

#Kirjamessut #Turku #MontaÄäntä

IG turunmessukeskus
Twitter @ Kirjamessut @ turunmessukesku
Facebook: facebook.com/turunkirjamessut

Jos et ole vielä akkreditoitunut messuille: median edustajien ennakkoakkreditointi on käynnissä 28.9. asti:

www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi

Kuvassa Veera Ketonen

Kuvat

Cossaaja Veera Ketonen
Cossaaja Veera Ketonen
Lataa
Syksyn kirjamessukauden aloittaa Turku. Kuvaaja: Harri S. Sundell.
Syksyn kirjamessukauden aloittaa Turku. Kuvaaja: Harri S. Sundell.
Lataa
Yleiskuva Turun Kirjamessuilta 2016. Kuvaaja Harri S. Sundell.
Yleiskuva Turun Kirjamessuilta 2016. Kuvaaja Harri S. Sundell.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messu- ja Kongressikeskus on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Urbaani kaupunkikeidas avautuu Piha & Puutarha -messuilla19.2.2018 12:24Tiedote

Tiedote 19.2.2018. Turun Piha & Puutarha -messut 6.-8.4. hätkähdyttävät tänä vuonna yleisöä muun muassa vehreällä kaupunkipuutarhalla. Ammattiopisto Livian toteuttama yleiskoristelu sisältää mm. viihtyisän oleskelutilan, lyhtyjä, räsymattoja sekä upeita istutuksia. Piha & Puutarha -messut ovat kokonaisuutena jälleen omaperäinen ja uutuusarvoltaan tuore. Luvassa on mm. yllätyksellistä hyggeilyä lattiatasolta korkeuksiin.

Taidetta ja antiikkia maaliskuussa14.2.2018 11:49Tiedote

Tiedote 14.2.2018. Turun Taide- ja Antiikkimessuille kannattaa ottaa arviointia kaipaava esine mukaan. Taidetta tapahtumassa arvioi Helena Laakso ja designia Dan von Koskull. Molemmat ovat tunnettuja ja pitkän kokemuksen omaavia Stockholms Auktionsverkin asiantuntijoita. Messujen antiin kuuluvat myös Turun Rahan Päivä, Nukkekoti- ja Nukkemessut sekä Old Toy Swap Leikkikalumarkkinat. Turun Rahan Päivässä on esillä mm. uransa lopettaneen tennistähden Jarkko Niemisen mittava arvokisakokoelma. Nukkekoti- ja Nukkemessuille puolestaan osallistuu lähes 30 myyjää.

Rakenna & Sisusta -messut 9.-11.2. - Varsinais-Suomen rakentajat ja remontoijat koolla Turussa9.2.2018 12:55Tiedote

Tiedote 9.2.2018. Yli 260 yritystä on paikalla Turun Messukeskuksessa, kun alueen suurin rakennusalan tapahtuma Rakenna & Sisusta -messut järjestetään 9.-11.2. Rakentamisen ja remontoinnin näytteilleasettajien tuotevalikoimassa ovat mm. lattiat, tontit, keittiöt, kylpyhuoneet, saunat sekä lukuisat uutuustuotteet. Tämän vuoden tarjonnasta esille nousevat mm. kodin sisäpinnat sekä terveellinen koti.

Turun Messukeskuksella on noin 20 M€:n tulovaikutus Turun alueelle Turun Messukeskus modernisoi tilojaan tulevana kesänä1.2.2018 11:22Tiedote

Tiedote julkivapaa 1.2.2018. Turun Messukeskus Oy aloittaa messukiinteistön kohennuksen ja tilojen ilmeen modernisoinnin tulevana kesänä. Muutokset näkyvät pääsisäänkäynnissä, aulassa sekä kokoustiloissa. Hankkeen suunnittelusta vastaa LPR-arkkitehdit. Hankkeen investointikustannukset ovat 2,5 M€. Yhtiön talous on vakaalla pohjalla, ja hanke rahoitetaan itse ilman avustuksia. Messuyhtiön Turun Artukaisissa sijaitseva kiinteistö on rakennettu vuonna 1987.

Mässcentrets ekonomiska effekter i Åboregionen är cirka 20 miljoner euro Åbo Mässcentrum moderniserar sina lokaler i sommar1.2.2018 11:22Tiedote

Pressmeddelande 1.2.2018. Åbo Mässcentrum Ab kommer i sommar att renovera och modernisera sina mässlokaler. Särskilt huvudentrén, entréhallen och mötesrummen kommer att förändras. Projektet planeras av LPR-arkkitehdit och investeringskostnaderna uppgår till 2,5 miljoner euro. Företaget har en stabil ekonomi och finansierar projektet själv, helt utan några understöd. Mässcentret i Artukais i Åbo byggdes år 1987.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme