Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kutsu medialle: Pasilassa tapahtuu 2019

Jaa

Helsingin kaupunki, YIT, HSL ja Väylä kutsuvat median infotilaisuuteen, jossa luodaan katsaus uudistuvan Pasilan ajankohtaisiin asioihin ja liikkumiseen alueella. Aika: 23.5.2019 kello 9–10.30 Paikka: Triplan työmaatoimisto, Veturitie 11, Pasila

Jalankulkijoita ja pyöräilijöitä Pasilassa 2018. Kuva: Lauri Rotko
Jalankulkijoita ja pyöräilijöitä Pasilassa 2018. Kuva: Lauri Rotko

Ensimmäiset osat uutta Pasilaa -Triplan kauppakakeskus Mall of Tripla, uusi Pasilan asema ja pysäköintilaitos avataan syksyllä, 17.10.2019.

Alueella tehdään sitä ennen liikenteeseen ja kaupunkilaisten arkeen vaikuttavia töitä, joista kerromme median edustajille infotilaisuudessa.

Kesään ja alkusyksyyn ajoittuvia muutoksia ovat raitioliikenteen katkos Pasilan sillalla, joukkoliikenneterminaalin rakentamisen eteneminen ja sen tuomat väliaikaiset muutokset, läntisen lisäraiteen käyttöönotto ja pyöräteiden linjaukset sekä Triplan yli 3 000 pyöräpysäköintipaikan sijoittuminen.

Parhaiten paikalle pääsee joukkoliikennevälineillä. Kävele Pasilan aseman pohjoisesta alikulusta työmaatoimiston eteen. Autolla tullessa käänny Pasilankadulta kohti autojuna-asemaa ja aja Triplaamo-opasteiden mukaisesti perille. Ilmoitathan etukäteen jos saavut autolla, pysäköintipaikkoja on rajoitetusti.Pasila on Suomen saavutettavin paikka ja Helsingin toimitilarakentamisen avainalue, jonne Helsingin keskusta laajenee tulevina vuosina. Pasila kehittyy uusien liikennehankkeiden ja huomattavan lisärakentamisen ansiosta entistäkin merkittävämmäksi ja elinvoimaisemmaksi keskukseksi. Myös asuntojen määrä ja palvelujen tarjonta lisääntyvät voimakkaasti.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset tilaisuuteen Helsingin kaupungin viestintä,
mari-anne.aronen@hel.fi, 09 310 36684

Kuvat

Jalankulkijoita ja pyöräilijöitä Pasilassa 2018. Kuva: Lauri Rotko
Jalankulkijoita ja pyöräilijöitä Pasilassa 2018. Kuva: Lauri Rotko
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Työttömyysaste pieneni kaikilla Helsingin asuinalueilla19.6.2019 11:33:00 EESTTiedote

Helsingin työttömyysaste oli vuoden 2018 lopussa 9,2 prosenttia. Työttömyysaste pieneni vuoden takaisesta reilulla prosenttiyksiköllä. Työttömyysaste laski kaikissa Helsingin suurpiireissä. Eniten pudotusta oli korkeimman työttömyysasteen alueella Itäisessä suurpiirissä. Vähiten työttömyysaste laski Eteläisessä suurpiirissä. Työttömyysasteet vaihtelevat Helsingin isoissa suurpiireissä Eteläisen 5,8 prosentin ja Itäisen 13,4 prosentin välillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme