Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: PELKKÄÄ TALOUTTA -TENTTI

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat talouteen keskittyvään puheenjohtajatenttiin.

Maanantaina 22. maaliskuuta klo 15.0016.30

Paikka: Zoom (webinaarin seuraaminen ei edellytä Zoom-sovelluksen lataamista)

Miten työllisyyttä nostetaan? Miten lisäisit verotuksen kilpailukykyä? Mikä on soten hinta? Mistä leikkaisit, päättäjä? Entä miten houkuttelisit investointeja Suomeen?

Tervetuloa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn talouteen keskittyvään puheenjohtajatenttiin. Keskustelun vetäjinä toimivat EVAn johtaja Emilia Kullas ja ekonomisti Sanna Kurronen.

Keskustelemassa ovat puolueiden puheenjohtajat: perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho, kokoomuksen varapuheenjohtaja Elina Lepomäki, vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo, keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja SDP:n varapuheenjohtaja Ville Skinnari.

Pyydämme ilmoittautumista perjantaihin 19.3. kello 12.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

EPÄVARMUUS TULEVAISUUDESTA ALENTAA SYNTYVYYTTÄ - PERHEENPERUSTAMISIKÄISET HYVIN PESSIMISTISIÄ9.3.2021 06:00:00 EET | Tiedote

Suomalaisista 86 prosenttia arvioi lapsen hankkimisen lykkäämisen alentavan syntyvyyttä. Yleisen epävarmuuden tulevaisuudesta arvioi syyksi 81 prosenttia, käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn Arvo- ja asennetutkimuksesta. Erityisen huolissaan tulevaisuudesta ovat perheellistymisikäiset eli 18–45-vuotiaat naiset, joista 86 prosenttia on huolissaan sekä toimeentulostaan että yleisesti tulevaisuudesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme