Kojamo Oyj

Kutsu medialle: Pihakoutsin Outdoor Crosstraining -tunti torstaina 26.10.2017

Jaa

Pihakoutsin liikuntapalvelut kuuluvat vuokraan jo 13 Lumo-talossa Helsingissä. Tervetuloa mukaan Pihakoutsin vetämälle Outdoor Crosstraining -tunnille Kalasatamaan.

Lumo tuo liikuntapalvelut osaksi asumista.
Lumo tuo liikuntapalvelut osaksi asumista.

Tilaisuudessa pääsee tutustumaan Lumo-kotien Pihakoutsi-palveluun aidoimmillaan, kun Capellan puistotien asukkaat kokoontuvat treenaamaan yhdessä Raatamon vetämälle Outdoor Crosstraining -tunnille. 

Tapaamme torstaina 26.10. klo 18:00 Capellan puistotie 4:n sisäpihalla, Kalasatamassa. Treenien vetäjänä Jussi Oinonen, toinen Raatamon perustajista.

Suosittelemme pukeutumaan sään mukaiseen ulkoiluasuun, pistämään jalkaan juoksuun sopivat kengät ja ottamaan käsineet mukaan tunnille. Treenien kesto noin 1h.

Ilmoittautumiset

Ilari Leskelä, Viestintätoimisto Tekir
ilari@tekir.fi / +358 50 4626 903


Pihakoutsi

Lumo tuo liikuntapalvelut osaksi asumista. Liikunnan ammattilainen, Pihakoutsi järjestää asukkaille monipuolisia harjoituksia pihapiirissä ja lähiluonnossa. Lumo-kodeissa liikuntapalvelut tuottaa Raatamo.

Tutustu tarkemmin


Outdoor Crosstraining

Raatamon Outdoor Crosstraining -tunti on lähiluontoa ja rakennettua ympäristöä hyödyntävää reipasta ulkoliikuntaa, joka yhdistelee hölkkävauhtisia siirtymiä, kehonpainotreenin perusteita ja vauhdikasta kiertoharjoittelua.

Tutustu tarkemmin

Avainsanat

Kuvat

Lumo tuo liikuntapalvelut osaksi asumista.
Lumo tuo liikuntapalvelut osaksi asumista.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa. Lumo ja VVO ovat osa Kojamo-konsernia. Lumo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme