Pirkanmaan liitto

KUTSU medialle: Pirkanmaan palkinnon jakaminen 1.9.2022

Jaa

Tervetuloa Pirkanmaan liiton järjestämään Pirkan päivään torstaina 1.9.2022 klo 18.00 alkaen. Tilaisuudessa jaetaan vuoden 2022 Pirkanmaan palkinto. Paikkana on Tampere-talo, Sorsapuistosali. Palkinnon jakamisaika on noin klo 19:00. Palkinnon saajia on mahdollista kuvata ja haastatella illan aikana.

Maakuntahallitus myöntää Pirkanmaan palkinnon yksityiselle henkilölle, yhteenliittymälle tai yhteisölle Pirkanmaan hyväksi tehdystä merkittävästä työstä, joka on edistänyt maakunnan tunnettuisuutta, identiteettiä tai elinolosuhteiden kehittämistä tai toiminnasta, joka on kohdentunut aivan erityisesti hyödyksi Pirkanmaan maakunnan asukkaille.

Pirkanmaan palkinto on taiteilija Markku Salon tekemä Valkohäntä-pronssiveistos
ja 7 000 euron rahapalkinto maakuntaneuvos Jussi V. Niemen rahastosta.

Ohjelma:

  • Klo 18 Tilaisuuden avaus: maakuntavaltuuston puheenjohtaja Sofia Vikman
  • Juhlapuhe: Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen johtaja, kenraalimajuri Jari Mikkonen
  • Pirkanmaan palkinnon jako: Maakuntahallituksen puheenjohtaja Roope Lehto
  • klo 21 Tilaisuus päättyy

Medianne edustaja on lämpimästi tervetullut paikalle!

Aikaisemmat Pirkanmaan palkinnot:

  • 2021: Neule- ja lifestyle -lehti Laine
  • 2020: Verte Oy:n toimitusjohtaja Sakari Ermala ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n toimitusjohtaja Harri Kallio
  • 2019: Tampereen yliopiston Silmäryhmän johtaja, professori Heli Skottman ja tutkijatohtori Anni Mörö
  • 2018: Tampere 3 ja neljä kulttuuritoimijaa yhteisesti: Museokeskus Vapriikki, Tampereen Ooppera, Tampereen Teatteri ja Tampereen Työväen Teatteri
  • 2017: Aulis Aarnio, Pirkanmaan Hoitokoti, Sorin Sirkus ja Suomen 4-H –liitto
  • Sitä ennen palkinnon ovat saaneet Eppu Normaali, Mauri Kunnas, Gösta Serlachiuksen taidesäätiö, Agco Power Oy, Kiilto Family Oy, TV2:n Pikku kakkonen, Tampereen Pyrintö ry, Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry, Pirkanmaan Osuuskauppa ja Professori Markus Pessa.

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Kirsti Palokangas-Kivilinna,
kirsti.palokangas-kivilinna@pirkanmaa.fi, p. 050 345 1061

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan liitto
Pirkanmaan liitto
Kelloportinkatu 1 B
33101 Tampere

03 2481 111http://www.pirkanmaa.fi

Pirkanmaan liitto on koko maakunnan laajuinen kuntayhtymä. Toiminta-alueita ovat aluekehitystyö, maankäyttö ja liikenne (alueidenkäyttö), innovaatio- ja tulevaisuustyö, EU-rahoitukseen liittyvät tehtävät sekä kansallinen ja kansainvälinen edunvalvonta. Liiton toiminnassa korostuu verkostomaisuus, jonka avulla viemme yhdessä Pirkanmaata kohti kestävästi elinvoimaista maakuntaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan hallitusohjelmatavoitteet julki: Suomen toinen metropolialue tukee koko Suomen kasvua24.11.2022 10:00:00 EET | Tiedote

Suomen ratojen solmukohta vihdoin kuntoon ja vauhtia pääradalle. Sirukehityksen osaamiskeskus Tampereen seudulle ja sijoituksia esimerkiksi Pirkanmaan puolustusteollisuuden kehitykseen. Esimerkiksi tällaisia terveisiä lähettää Pirkanmaan yhteinen edunvalvontaryhmä tulevalle hallitukselle koko Suomen ja Pirkanmaan talouskasvun vauhdittamiseksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tuttu hoitaja, palvelun oikea-aikaisuus sekä palvelumallin joustavuus tuo turvaa kotihoidon asiakkaalle24.10.2022 09:51:51 EEST | Tiedote

Pirkanmaan tulevaisuuden kotihoidolta odotetaan turvallisuutta, luotettavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Palveluvalikoimaan kuuluvilta sähköisiltä palveluilta toivotaan helppokäyttöisyyttä ja toimintavarmuutta. Sekä vanhus- että vammaispalveluasiakkaiden on saatava henkilökohtaista opastusta digivälineiden ja teknologian käyttöön, jotta niiden käyttö tulee luonnolliseksi osaksi kotihoitoa. Verkkoaivoriihi haastoi syyskuussa ratkaisemaan tulevaisuuden kotona asumista tukevia palveluita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme