HKL

Kutsu medialle: Raide-Jokerin kustannuslaskenta tutuksi

Jaa

Raide-Jokerin rakentamisprojektissa on parhaillaan käynnissä kehitysvaihe. Kehitysvaiheessa projektin tehtäviin kuuluu toteutussuunnitelman ja -aikataulun laatiminen sekä lopullisen tavoitekustannuksen vahvistaminen. Raide-Jokeri-projekti kutsuu median edustajat tutustumaan projektin kustannuslaskentaan.

Kustannusarviota lasketaan moneen kertaan kehitysvaiheen aikana, ja lopullinen hinta täsmentyy sitä mukaa, kun suunnitelmat tarkentuvat. Ensimmäinen kehitysvaiheessa laskettu kustannusarvio valmistui maaliskuussa, ja uusi kustannusarvio on juuri valmistunut.

Medialle järjestetään mahdollisuus keskustella Raide-Jokerin asiantuntijoiden kanssa siitä, miten Raide-Jokerin kustannuslaskentaprosessi etenee ja miten tavoitekustannus muodostetaan. Keskustelutilaisuudessa ovat paikalla:

  • Tilaajan projektijohtaja Juha Saarikoski
  • Allianssin projektipäällikkö Katja Pekkanen
  • Kustannuslaskentapäällikkö Paula Tiainen
  • Suunnittelupäällikkö Jyrki Oinaanoja
  • Tuotantopäällikkö Timo Leppänen

Keskustelutilaisuus järjestetään keskiviikkona 20.6. klo 12–13 Raide-Jokerin Big Roomissa (Valimotie 1 A, 2 krs.). Ilmoittautumiset tilaisuuteen: karoliina.berlin@hel.fi tai puh. 09 310 35549.

Yhteyshenkilöt

Karoliina Berlin, projektitiedottaja, p. 09 310 35549, karoliina.berlin@hel.fi
Juha Saarikoski, tilaajan projektijohtaja, p. 040 336 0117, juha.saarikoski@hel.fi
Katja Pekkanen, allianssin projektipäällikkö, p. 040 866 4944, katja.pekkanen@vr.fi

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja. Raide-Jokeri lisää poikittaisen joukkoliikenteen luotettavuutta ja matkustusmukavuutta. Se tuo myös mahdollisuuksia rakentaa uusia asuntoja nopean raideyhteyden varteen. Linja tulee korvamaan nykyisen runkobussilinjan, 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme