HKL

Kutsu medialle: Raitiovaunujen saajat julkistetaan mediatilaisuudessa 3.12.

Jaa

HKL ilmoitti kesän alussa luopuvansa joistakin vanhoista raitiovaunuista ja luovuttavansa ne uuteen, raitiovaunujen historiaa kunnioittavaan ja kaupunkikulttuuria tukevaan käyttöön. HKL sai uusiokäytöstä 94 hakemusta, joiden joukosta on nyt valittu raitiovaunujen uudet omistajat.

Tervetuloa tutustumaan luovutettaviin raitiovaunuihin, tapaamaan vaunujen uusia omistajia ja kuulemaan heidän tulevaisuuden suunnitelmistaan maanantaina 3.12. klo 10.

Tilaisuus järjestetään vaunujen väliaikaisella säilytyspaikalla Vartiokylän bussivarikon säilytyshallissa osoitteessa Viilarintie 5. Huomioithan, että tila on ympäristönä haastava ja osin vaikeakulkuinen. Alueella on pysäköintitilaa. Paikalle pääsee hyvin myös esimerkiksi Itäkeskuksesta lähtevällä bussilla 550, pysäkki Roihupelto. Säilytyshallin sijainti kerrotaan sisäänajoportilta löytyvässä aluekartassa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

HKL, palvelukehitys- ja viestintäpäällikkö Elina Norrena, elina.norrena@hel.fi (p. 050 412 1941).

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Hämeentien uudistusremontti alkaa maanantaina 4. maaliskuuta – muutoksia Sörnäisten metroaseman sisäänkäynteihin26.2.2019 15:08:58 EETTiedote

Sörnäisten metroaseman sisäänkäynnit D ja F suljetaan maanantaina 4. maaliskuuta. Kyseessä ovat Hämeentien keskellä oleva portaikko ja Hämeentie 27:n kohdalla oleva portaikko. Poistuvien sisäänkäyntien välittömässä läheisyydessä sijaitseva sisäänkäynti E on jatkossa käytössä normaalisti. Remontti ei vaikuta metron liikennöintiin eikä aseman hissien toimintaan. Kaksi sisäänkäyntiä suljetaan lopullisesti, sillä sisäänkäynnin D paikalle rakennetaan remontin aikana raitiotiekiskot ja sisäänkäynnin F paikalle pyörätie. Kartta sisäänkäynneistä on tiedotteen liitteenä. Sörnäisten aseman uudistaminen sulkee Helsinginkadun Kurvin kohdalta Laajaan Hämeentien urakkaan kuuluu Sörnäisten metroaseman lippuhallin vesikaton vesieristyksen ja metroaseman savunpoistojärjestelmän uusiminen tarvittavine sähkötöineen. Lippuhallin betonikannen korjaaminen edellyttää, että betonirakenne kaivetaan kokonaan esille maan alta. Tästä syystä Helsinginkatu Kurvin kohdalta Hämeentien ja Pengerkadun välillä suljetaan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme