HKL

Kutsu medialle: Raitiovaunujen saajat julkistetaan mediatilaisuudessa 3.12.

Jaa

HKL ilmoitti kesän alussa luopuvansa joistakin vanhoista raitiovaunuista ja luovuttavansa ne uuteen, raitiovaunujen historiaa kunnioittavaan ja kaupunkikulttuuria tukevaan käyttöön. HKL sai uusiokäytöstä 94 hakemusta, joiden joukosta on nyt valittu raitiovaunujen uudet omistajat.

Tervetuloa tutustumaan luovutettaviin raitiovaunuihin, tapaamaan vaunujen uusia omistajia ja kuulemaan heidän tulevaisuuden suunnitelmistaan maanantaina 3.12. klo 10.

Tilaisuus järjestetään vaunujen väliaikaisella säilytyspaikalla Vartiokylän bussivarikon säilytyshallissa osoitteessa Viilarintie 5. Huomioithan, että tila on ympäristönä haastava ja osin vaikeakulkuinen. Alueella on pysäköintitilaa. Paikalle pääsee hyvin myös esimerkiksi Itäkeskuksesta lähtevällä bussilla 550, pysäkki Roihupelto. Säilytyshallin sijainti kerrotaan sisäänajoportilta löytyvässä aluekartassa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

HKL, palvelukehitys- ja viestintäpäällikkö Elina Norrena, elina.norrena@hel.fi (p. 050 412 1941).

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Kutsu medialle: Raide-Jokerin toteutus etenee kaupunkien päätöksentekoon16.1.2019 15:15Kutsu

Raide-Jokeri-pikaraitiotien lopullinen kustannusarvio on valmistunut. Kustannusarvio perustuu allianssin kehitysvaiheessa tarkentuneisiin suunnitelmiin ja laskelmiin. Kustannusarvio etenee Helsingin ja Espoon kaupunkien hyväksyttäväksi kevään 2019 aikana. Päätöksenteko alkaa Helsingissä HKL:n johtokunnasta ja Espoossa kaupunginhallituksesta. Tämän jälkeen päätöksenteko etenee Helsingissä kaupunginhallitukseen ja kaupunginvaltuustoon, Espoossa kaupunginvaltuustoon. Raide-Jokeri-projekti kutsuu median edustajat tutustumaan uuteen kustannusarvioon sekä tarkentuneisiin rakentamisen ja päätöksenteon aikatauluihin. Tilaisuudessa ovat paikalla: HKL:n toimitusjohtaja Ville Lehmuskoski Espoon kaupunkitekniikan johtaja Harri Tanska Raide-Jokerin tilaajan projektijohtaja Juha Saarikoski Raide-Jokerin allianssin projektipäällikkö Ari Bergström Mediatilaisuus järjestetään maanantaina 21.1.2019 klo 11–12 Raide-Jokerin Big Roomissa (Valimotie 1 B, 2. krs.). Ilmoittauduthan tilaisuuteen viestintäsuunn

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme