HKL

Kutsu medialle: Raitiovaunujen saajat julkistetaan mediatilaisuudessa 3.12.

Jaa

HKL ilmoitti kesän alussa luopuvansa joistakin vanhoista raitiovaunuista ja luovuttavansa ne uuteen, raitiovaunujen historiaa kunnioittavaan ja kaupunkikulttuuria tukevaan käyttöön. HKL sai uusiokäytöstä 94 hakemusta, joiden joukosta on nyt valittu raitiovaunujen uudet omistajat.

Tervetuloa tutustumaan luovutettaviin raitiovaunuihin, tapaamaan vaunujen uusia omistajia ja kuulemaan heidän tulevaisuuden suunnitelmistaan maanantaina 3.12. klo 10.

Tilaisuus järjestetään vaunujen väliaikaisella säilytyspaikalla Vartiokylän bussivarikon säilytyshallissa osoitteessa Viilarintie 5. Huomioithan, että tila on ympäristönä haastava ja osin vaikeakulkuinen. Alueella on pysäköintitilaa. Paikalle pääsee hyvin myös esimerkiksi Itäkeskuksesta lähtevällä bussilla 550, pysäkki Roihupelto. Säilytyshallin sijainti kerrotaan sisäänajoportilta löytyvässä aluekartassa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

HKL, palvelukehitys- ja viestintäpäällikkö Elina Norrena, elina.norrena@hel.fi (p. 050 412 1941).

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Raide-Jokerin rakentaminen vaikuttaa pääkaupunkiseudun liikenteeseen14.6.2019 16:06:37 EESTTiedote

Raide-Jokeri-pikaraitiotien rakentaminen alkoi 13 kohteessa kesäkuun alussa. Rakentamisella on merkittäviä vaikutuksia pääkaupunkiseudun liikenteeseen. Työmaiden läheisyydessä toteutetaan tilapäisiä liikennejärjestelyjä, jotka muuttavat jalankulun, pyöräilyn, moottoriajoneuvoliikenteen ja joukkoliikenteen reittejä rakentamisen aikana. Järjestelyistä kerrotaan tarkemmin Raide-Jokerin verkkosivuilla ja työmaiden läheisyydessä opastein.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme