Messukeskus

Kutsu medialle: Rekrytori Ukraina Helsingin Messukeskuksessa 7.3.2023 klo 12-16

Jaa
Rekrytori Ukraina -tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan sata työnantajaa, yhteisöä ja oppilaitosta, ja tarjolla on arviolta 10 000 työpaikkaa työnhakijoille. Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävä tapahtuma on nimestään huolimatta avoin kaikille työnhakijoille. Valtakunnallisessa tapahtumassa on tarjolla esim. maatalouden kausityöpaikkoja eri puolilta maata Töitä Suomesta -verkoston kautta.
Työnhakijoita auttavat CV-koulu ja Työpaikkaseinä, jonne kootaan yritysten työpaikkailmoitukset QR-koodeineen.
Työnhakijoita auttavat CV-koulu ja Työpaikkaseinä, jonne kootaan yritysten työpaikkailmoitukset QR-koodeineen.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän, työnhakijoille ja kävijöille maksuttoman tapahtuman rahoittavat Uudenmaan TE-palvelut, Helsingin kaupunki, Suomen Yrittäjät ry ja Stadin AO. Tapahtuman tuottaa Honkalamedia Oy.

Tapahtuman suojelija on Helsingin pormestari Juhana Vartiainen, ja pormestari myös vierailee tapahtumassa. Rekrytori Ukrainan yhteydessä järjestetään myös striimattava paneelikeskustelu, jonka aiheina ovat ajankohtainen kotikuntalaki ja laveammin työperäinen maahanmuutto. Paneelikeskustelun puheenjohtajaksi on lupautunut Eläkesäätiöyhdistys ESY ry:n toimitusjohtaja Timo Toropainen.

– Tapahtumalla on vahva sosiaalinen tilaus. Yritysten kiinnostus on ollut suurta, ja lisäksi meille on ilmoittautunut päivittäin vapaaehtoisia, jotka haluavat auttaa esimerkiksi kielitukena. Keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat Helsingin Messukeskuksen lisäksi Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry ja avustusjärjestö Kaivo Espoo, luettelee tuottaja Mikko Honkala.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto MLL perustaa Messukeskukseen lasten leikkipaikan. Työnhakijoita auttavat CV-koulu ja Työpaikkaseinä, jonne kootaan yritysten työpaikkailmoitukset QR-koodeineen. QR-koodien avulla työnhakijat pääsevät omatoimisesti kännykällä tutkimaan avoimia työpaikkoja.

Tapahtumassa esittäytyvät työnantajat >

Messukeskuksen Rekrytori Ukraina on jatkoa viime syksyn Espoon Metro Areenan työnhakutapahtumalle.

Rekrytori Ukraina tiistaina 7.3.2023 klo 12–16 Helsingin Messukeskuksessa, Siiven sisäänkäynti (Rautatieläisenkatu 3). Vapaa pääsy. https://www.rekrytori.fi/ #rekrytoriukraina

Median palvelut: ei ennakkoilmoittautumista. Median palvelupiste Messukeskus Siivessä (huom. Lehdistökeskus ei käytössä tässä tapahtumassa). Pysäköinti on toimittajille maksuton ja kuitataan Siiven PRESS-palvelupisteessä, ilmoitathan autosi rekisterinumeron kuittauksen yhteydessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

• Mikko Honkala, tuottaja, Rekrytori Ukraina, puh. 040 522 7306, mikko.honkala@honkalamedia.fi
• Tarja Gordienko, viestintä, Helsingin Messukeskus, puh. 050 5847262, tarja. gordienko@messukeskus.com
• Telle Benaïssa, Uudenmaan TE, puh. 029 502 5655
• Tarja Kuutschin, Helsingin kaupunki, puh. 040 541 7936
• Aicha Manai, Suomen Yrittäjät, puh. 044 555 3220
• Petri Kallionpää, Stadin AO, puh. 040 334 6127

Kuvat

Työnhakijoita auttavat CV-koulu ja Työpaikkaseinä, jonne kootaan yritysten työpaikkailmoitukset QR-koodeineen.
Työnhakijoita auttavat CV-koulu ja Työpaikkaseinä, jonne kootaan yritysten työpaikkailmoitukset QR-koodeineen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme