Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Kutsu medialle: Ruotsin 100-vuotislahja Suomelle paljastetaan Hanasaaressa

Jaa

Tiistaina 31.10. Suomen pääministeri Juha Sipilä ja Ruotsin pääministeri Stefan Löfven vihkivät käyttöön ruotsalaisen taiteilijan Anna Uddenbergin taideteoksen Free Fall Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa.

Taideteos on Ruotsin virallinen lahja Suomelle, ja se annetaan sen johdosta, että Suomesta tuli 100 vuotta sitten itsenäinen valtio. 

”Anna Uddenberg on tunnettu kiinnostavista ja voimakkaista luomuksistaan, ja tämä teos ei ole poikkeus. Olen varma siitä, että se herättää paljon reaktioita”, kertoo Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman.

Aika: tiistai 31.10.2017 (Ei julkaisuun: Tapahtuma alkaa klo: 17.45 ja päättyy klo: 19.00.)

Paikka: Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus, Espoo, Suomi

Taiteilija Anna Uddenberg on itse paikalla ja antaa tarvittaessa haastatteluja paikalla oleville toimittajille.

Toimittajia, jotka haluavat osallistua tapahtumaan Hanasaaressa, pyydetään ilmoittautumaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi tai soittamalla numeroon 040 767 7373 sekä akkreditoimaan itsensä täällä:  http://www.norden.org/fi/ajankohtaista/uutiset/lehdistoen-akkreditoituminen-pohjoismaiden-neuvoston-helsingin-istuntoon-on-alkanut

Valokuvia avajaisseremoniasta ja taideteoksesta voi ladata vapaasti käyttöönsä noin klo 19.00 uutishuoneen mediapankista:https://www.hanaholmen.fi/kulttuurikeskus/mediahuone/

Valokuvaaja: Jakke Nikkarinen/Hanasaari

Lisätietoa tapahtumasta Hanasaaressa: viestintäpäällikkö Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373.

Tervetuloa!

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Håkan Forsgård
Puh: 040 767 7373
hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Ruotsalaiset lastenkirjailijat Johan Unenge ja Måns Gahrton sekä lastentietokirjailijat Raili Mikkanen ja Iiris Kalliola vieraina Lasten kirjaseikkailu -tapahtumassa Hanasaaressa2.10.2018 10:18Tiedote

Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa on luvassa iloinen ja jännittävä päivä lauantaina 6. lokakuuta klo 11-14. Lapsiperheille ja lapsille alle kouluikäisestä esiteiniin suunnattu Lasten kirjaseikkailu on osa kaksipäiväistä Pohjolan yöt -festivaalia 5.-6. lokakuuta, jolloin Hanasaari tarjoaa yhteensä lähemmäs 60 eri tapahtuman valikoiman.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme