Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

KUTSU MEDIALLE: RuutiGaala Valkoisessa Salissa to 7.12. klo 18-21

Jaa

Helsinki juhlii nuorten vaikuttamista RuutiGaalassa!

Illan aikana palkitaan nuorten vaikuttamista edistäneitä henkilöitä, ​julkistetaan nuorten valitsemiin kohteisiin jaetut rahasummat sekä nautitaan nuorten toteuttamasta ohjelmasta.

Gaala huipentuu Ruudin ydinryhmävaalien tuloksen julkistamiseen. 

  • Illan juontavat Ina Mikkola ja Cristal Flores

  • Töölön Ketterä ja Lyömättömät esiintyvät

  • Tilaisuudessa puhuvat mm. apulaispormestarit Nasima Razmyar (kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala) ja Pia Pakarinen (kasvatuksen ja koulutuksen toimiala).

RuutiGaalassa jaetaan rahaa nuorten ideoimille RuutiBudjetti-ehdotuksille. Nuoret ovat kehittäneet vuoden aikana 42 erilaista projektia, joihin jaetaan 200 000 euroa Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen ensi vuoden budjetista.

Tänä vuonna rahojen jakamisessa kokeillaan uudenlaista toimintamallia: nuorten ideat tulevat nähtäville Helsingin uudelle osallistuvan budjetoinnin alustalle osoitteeseen www.nuortenbudjetti.fi. Sivustolla nuoret pääsevät katsomaan ja kommentoimaan kaikkia Helsingin eri alueilla syntyneitä ideoita ja ehdottamaan, kuinka rahasumma pitäisi ideoiden kesken jakaa. Oman ehdotuksensa rahasumman jakamisesta ideoiden kesken saa käydä tekemässä 22.11.–3.12.


7.12. kello 1517 Ruudin ydinryhmän ja eri alueiden nuoret sekä nuorisopalveluiden aluepäälliköt neuvottelevat siitä, miten 200 000 euroa jaetaan nuorilta tulleiden ideoiden kesken. Tilaisuus järjestetään Helsingin Kaupunginmuseon aulassa. Nuorten valitsemiin kohteisiin jaetut rahasummat julkistetaan RuutiGaalassa Valkoisessa Salissa alkaen klo 18.

Lisätietoa:
nuortenbudjetti.fi  
http://ruutivaalit.munstadi.fi/
http://ruutivaalit.munstadi.fi/ruutigaala/

http://www.valkoinensali.com/

Yhteyshenkilöt

Johanna Laukkanen
suunnittelija, nuorisopalvelut
puh. 040 358 0815
johanna.laukkanen@hel.fi

Kati Hurme
viestintä ja markkinointi
puh. 040 620 4092
kati.hurme@hel.fi

Helsingin kaupunki / kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Tiedote/kutsu: Pitäjänmäen nuorisotalo remontoitiin nuoria osallistaen uudenlaisella yritysyhteistyöllä13.8.2018 09:25Tiedote

Mukana Pitäjänmäen nuorisotalon remontissa ovat olleet Helsingin kaupungin lisäksi Finlayson Oy, Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. ja Huonekaluliike Vepsäläinen Oy. Nämä kolme hankkeessa mukana ollutta yritysyhteistyötahoa ovat mahdollistaneet nuorisotalon uuden ilmeen suunnittelutyön ja tarjonneet tarvittavat sisustustuotteet. Tällainen yritysyhteistyömalli on aivan uudenlainen toimintatapa Nuorisopalveluille ja sen tulos näyttää erinomaiselta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala toivoo vastaavia hankkeita toteutuvan jatkossakin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme