Suomen metsäkeskus

Kutsu medialle: Sähköinen lauantai Helsingissä 17.3.

Jaa

Suomen metsäkeskus, UPM Metsä, Metsä Group, StoraEnso Metsä ja Metsänhoitoyhdistykset järjestävät sähköisen lauantain Helsingin yliopistolla la 17.3.2018 klo 9 - 15.

Tule kuulemaan ennakkotietoja sähköisestä lauantaista ja metsätalouden sähköisistä palveluista Helsingin yliopistolle pe 23.2. klo 13 - 15. Osoite on Fabianinkatu 33.


Ilmoittaudu viimeistään 20.2. leena.levanen@metsakeskus.fi tai p. 040 523 2821.


Liitteenä tilaisuuden kutsu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Björn Stenmark
asiakkuuspäällikkö
Suomen metsäkeskus
puh. 050 527 2309

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Metsäkeskuksen tehtävänä on edistää metsätaloutta ja alan elinkeinoja ja neuvoa metsänomistajia metsien ja metsäluonnon hoidossa sekä hyödyntämisessä. Metsäkeskus myös kerää ja jakaa tietoa Suomen metsistä sekä valvoo metsälainsäädännön noudattamista. Metsäkeskuksen toimintaa ohjaa ja valvoo maa- ja metsätalousministeriö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen metsäkeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme