SDP

Kutsu medialle: SDP:n vero-ohjelman julkistustilaisuus ke 16.5. klo 9.00

Jaa

Lämpimästi tervetuloa SDP:n vero-ohjelman julkistustilaisuuteen.

Aika: ke 16.5. klo 9.00
Paikka: Lasipalatsin Helsinki-kabinetti (Mannerheimintie 22–24, Helsinki)

Aamiaista on tarjolla klo 8.45 alkaen.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen ti 15.5. klo 13.00 mennessä osoitteeseen maarit.hirvensalo@eduskunta.fi.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Maarit Hirvensalo
040 587 1755

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Puheenjohtaja Antti Rinteen vappupuhe1.5.2018 13:39Tiedote

Arvoisa vappujuhlaväki! Suomi oli 1900-luvun alussa jyrkkä luokkayhteiskunta. Tuloerot olivat valtavat, elämän edellytykset kovin erilaiset maattoman maatyöläisen ja säätyläisen välillä. Sosiaalinen ja taloudellinen nousu heikoimmasta asemasta parempaan oli lähes mahdotonta. Erityisesti kunnallisen päätöksenteon tasolla valta oli keskittynyt varakkaille miehille. Vuoden 1917 aikana nälkä, puute ja kurjuus lisääntyivät nopeasti suomalaisen köyhälistön, työväen keskuudessa. Ylen toimittaja Esko Varho kirjoitti tammikuussa tänä vuonna artikkelissaan ” Nälkä, pelko ja vihapuhe eli miksi Suomessa alkoi sata vuotta sitten sisällissota – vuoden 1917 opetukset” seuraavasti: ”Suomi ei ensimmäisen maailmansodan aikaan ollut ruuan suhteen lainkaan omavarainen. Ennen kaikkea suuri osa leipäviljasta oli tuontitavaraa Venäjän ja Ukrainan aroilta. Leipäviljan ja muiden elintarvikkeiden saanti alkoi vaikeutua pahasti jo alkukesästä. Piti ”alkaa organiseerata nälkää”, kuten senaattori Väinö Tanner tote

2. varapuheenjohtajan, kansanedustaja Maarit Feldt-Rannan vappupuhe Dragsvikissä1.5.2018 12:30Tiedote

Tänä vappuna, tällä paikalla, tänä vuonna tuntuu erityisen tärkeältä aloittaa tämä vappupuhe puhumalla yhteisestä 100-vuotisesta historiastamme. Viime vuonna vietimme ihanan maamme Suomen 100-vuotisjuhlaa. Meillä oli monta syytä juhlaan. Olemme kansakuntana yltäneet todella pitkälle. Iloistaan siitä yhdessä. Tänä vuonna tunnelma on kovin toisenlainen. Vietämme raa’an ja verisen sisällissotamme 100-vuotismuistovuotta. Vietämme tätä vappua tällä paikalla, Suomen suurimman joukkohaudan muistomerkillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme