Helsingin Diakonissalaitos

Kutsu medialle: Seminaari taiteen ja kulttuurin vahvistavasta voimasta 24.8. klo 13-14:30

Jaa

Helsingin Diakonissalaitos (HDL) viettää tänä vuonna 150-vuotisjuhlaansa. Juhlavuoden päätapahtumamme on Helsingin Alppikadulla vietettävä Korttelijuhla 24.8.2017 klo 11-17. Osana juhlaa järjestämme seminaarin: Taide ja kulttuuri vahvistavat - kokijasta tekijäksi 24.8. klo 13.00-14.30, Alppikatu 2, Diakonissalaitoksen kirkko.

“Tää on peace of mind. Jos ei ois musaa oisin varmaan kiikussa enkä nyt puhu keinusta. Ilman musaa mul ois varmaan myös enemmän oheiskäyttöö.”

Seminaariohjelma:

Avajaissanat
Olli Holmström, toimitusjohtaja, Helsingin Diakonissalaitos

Vapaiden ja uteliaiden kaupunki
Tommi Laitio, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtaja, Helsingin kaupunki

Diakonia, taide ja toimijuus
Jarmo Kökkö, diakoniajohtaja, Helsingin Diakonissalaitos

Tilaisuus jatkuu paneelikeskustelulla, johon Tommi Laition ja Jarmo Kökön lisäksi osallistuvat myös

Jussi Lehtonen, ohjaaja, Kansallisteatteri
Anja Snellman, kirjailija, toimittaja ja terapeutti
Mikko Ojala, Gandi-yhtyeen basisti

Tilaisuuden juontaa Viesti-lehden päätoimittaja Riku Siivonen.

Ilmoittautumiset seminaariin: viestinta@hdl.fi

Lisätietoja HDL:n taide- ja kulttuuritoiminnasta löytyy Made in HDL-loppuraportista (2015-2016), edellinen linkkinä: https://www.hdl.fi/images/stories/taide/Loppuraportti_Made_in_HDL_2.0_press.pdf

Katso lisää musiikin ja kulttuurin vahvistavasta voimasta:

Sil on välii, kuka sitä musaa tekee - musiikin tekeminen on jokaisen oikeus (edellinen linkkinä:
http://diakonissalaitos.blogspot.fi/2017/08/sil-on-valii-kuka-sita-musaa-tekee.html 

Kulttuuri tukee kuntoutumista - Gandi-bändin levyjulkkarit (edellinen linkkinä: https://www.youtube.com/watch?v=RwKyeO9wqlI

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan myös Korttelijuhlan muuhun ohjelmaan. Helsingin Diakonissalaitoksen Korttelijuhla (edellinen sana linkkinä: https://www.hdl.fi/fi/korttelijuhla) on kaikille avoin tilaisuus, jossa juhlivat yhdessä yhteistyökumppanimme, vaikuttajat, asiakkaamme, työntekijämme sekä kaupunkilaiset. Juhlassa tarjoamme kävijöille musiikkia, taidetta, toimintaa ja yhteisöllisen tavan viettää päivää.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Laura Niemi
laura.niemi@hdl.fi
puh.050 373 8602

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Diakonissalaitos
Helsingin Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501http://www.hdl.fi

Helsingin Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö. Se muodostaa tytäryhtiöineen yhteiskunnallisen konsernin, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluja. Olemme erikoistuneet vaativien erityisryhmien palveluihin, joita kehitämme ennakkoluulottomasti yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kansalaistoiminta on vahvasti mukana kaikessa toiminnassamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin Diakonissalaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme