Messukeskus

Kutsu medialle: Studia 27.–28.11.2018

Jaa

Hyvä toimittaja, Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään 27.–28.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Luvassa on tietoa erilaisista vaihtoehdoista toisen asteen opiskelujen jälkeen.

Studiassa esittäytyy tänä vuonna poikkeuksellisen paljon kansainvälisiä yliopistoja. Erityisesti brittiyliopistot ovat Studiassa vahvasti edustettuina, sillä mukana on 12 yliopistoa Iso-Britanniasta. Heiltä voi kysyä esimerkiksi Brexitin vaikutuksista ulkomaisiin opiskelijoihin tulevina vuosina. Kaiken kaikkiaan Studiassa esittäytyy yhteensä lähes 30 ulkomaista korkeakoulua Iso-Britannian lisäksi muun muassa Alankomaista, Australiasta, Latviasta, Ruotsista ja Virosta. Lisää tietoa Studiassa esittäytyvistä kansainvälisistä yliopistoista: https://studia.messukeskus.com/opiskelu-ulkomailla.

Studiaan rakennetaan tänä vuonna uusi teema-alue, jossa esitellään opiskelijoiden kehittelemiä innovaatioita. Mukana omia innovaatioprojektejaan ovat esittelemässä opiskelijat Metropolia Ammattikorkeakoulusta, Oulun yliopistosta, Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta, Aalto-yliopistosta, Jyväskylän yliopistosta ja Tampereen ammattikorkeakoulusta. Alueella voi tutustua esimerkiksi tutor-sovellukseen tai koiranpalkitsemisautomaattiin. Lisää tietoa Innovaatioalueesta ja kaikkien alueella olevien innovaatioiden esittelyt: https://studia.messukeskus.com/innovaatioalue.  

Inspis-ohjelmalavalla järjestetään keskusteluja ja tietoiskuja erilaisista opiskelu- ja työmahdollisuuksista. Lavan ohjelmassa on tietoa muun muassa poliisiopinnoista, vapaaehtoistyömahdollisuuksista ulkomailla sekä paikkatieto- ja maanmittausaloista, joiden ymmärrys on keskeistä esimerkiksi robottiautojen, dronejen ja Google Mapsin toiminnassa.

Tapahtuman koko ohjelma ja tiedot näytteilleasettajista löytyvät nettisivuilta https://studia.messukeskus.com. Studia on avoinna tiistaina 27.11. klo 9–17 ja keskiviikkona 28.11. klo 9–16. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Suomen Lukiolaisten liitto. Tervetuloa Studiaan!

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com | Median edustajat voivat akkreditoitua Studia-messuille ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone | Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ansioituneita lukiolaisia palkittiin Studia-messuilla27.11.2018 12:06Tiedote

Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. Stipendin saivat Ressun lukion opiskelijakunnan hallitus sekä lukiolaiset Laura Kohtanen ja Reetta Malmberg Tampereen yhteiskoulun lukiosta ja Roni Lehto Nokian lukiosta. Lukiolaisten jatkokoulutustapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 27.–28.11.2018.

Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa palkittiin houkuttelevimmat kotimaiset pörssiyhtiöt22.11.2018 10:47Tiedote

Kone, Ponsse, Marimekko ja Verkkokauppa.com ovat yksityissijoittajien suosikkiyhtiöitä vuonna 2018. Yhtiöt menestyivät Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa, jossa piensijoittajat äänestävät Suomen luotettavimmat ja houkuttelevimmat pörssiyhtiöt. Kilpailun järjestävät vuosittain Messukeskus, Suomen Pörssisäätiö ja Kreab. Palkinnot luovutettiin tänään Sijoitus Invest -tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme