Messukeskus

Kutsu medialle: Studia 27.–28.11.2018

Jaa

Hyvä toimittaja, Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään 27.–28.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Luvassa on tietoa erilaisista vaihtoehdoista toisen asteen opiskelujen jälkeen.

Studiassa esittäytyy tänä vuonna poikkeuksellisen paljon kansainvälisiä yliopistoja. Erityisesti brittiyliopistot ovat Studiassa vahvasti edustettuina, sillä mukana on 12 yliopistoa Iso-Britanniasta. Heiltä voi kysyä esimerkiksi Brexitin vaikutuksista ulkomaisiin opiskelijoihin tulevina vuosina. Kaiken kaikkiaan Studiassa esittäytyy yhteensä lähes 30 ulkomaista korkeakoulua Iso-Britannian lisäksi muun muassa Alankomaista, Australiasta, Latviasta, Ruotsista ja Virosta. Lisää tietoa Studiassa esittäytyvistä kansainvälisistä yliopistoista: https://studia.messukeskus.com/opiskelu-ulkomailla.

Studiaan rakennetaan tänä vuonna uusi teema-alue, jossa esitellään opiskelijoiden kehittelemiä innovaatioita. Mukana omia innovaatioprojektejaan ovat esittelemässä opiskelijat Metropolia Ammattikorkeakoulusta, Oulun yliopistosta, Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta, Aalto-yliopistosta, Jyväskylän yliopistosta ja Tampereen ammattikorkeakoulusta. Alueella voi tutustua esimerkiksi tutor-sovellukseen tai koiranpalkitsemisautomaattiin. Lisää tietoa Innovaatioalueesta ja kaikkien alueella olevien innovaatioiden esittelyt: https://studia.messukeskus.com/innovaatioalue.  

Inspis-ohjelmalavalla järjestetään keskusteluja ja tietoiskuja erilaisista opiskelu- ja työmahdollisuuksista. Lavan ohjelmassa on tietoa muun muassa poliisiopinnoista, vapaaehtoistyömahdollisuuksista ulkomailla sekä paikkatieto- ja maanmittausaloista, joiden ymmärrys on keskeistä esimerkiksi robottiautojen, dronejen ja Google Mapsin toiminnassa.

Tapahtuman koko ohjelma ja tiedot näytteilleasettajista löytyvät nettisivuilta https://studia.messukeskus.com. Studia on avoinna tiistaina 27.11. klo 9–17 ja keskiviikkona 28.11. klo 9–16. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Suomen Lukiolaisten liitto. Tervetuloa Studiaan!

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com | Median edustajat voivat akkreditoitua Studia-messuille ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone | Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Musiikkia, vanhemmuusvinkkejä ja maaseudun eläimiä – Lapsimessut kokoaa perheet Messukeskukseen huhtikuussa15.2.2019 09:53:26Tiedote

Perheen pienimmille, vanhemmille ja perheen perustamista suunnitteleville on luvassa tietoa, hauskaa tekemistä ja paljon ohjelmaa Lapsimessuilla 12.–14.4. Helsingin Messukeskuksessa. Mukana kokonaisuudessa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevä ELMA. Lapsimessujen ensimmäiset ohjelmanumerot ovat vahvistuneet, ja ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan maaliskuun alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme