Suomen Punainen Risti SPR

Kutsu medialle: Suomen Punaisen Ristin ensiapu- ja ensihoitosymposiumi Helsingissä 7.-8.2.

Jaa

Suomen Punaisen Ristin 19. ensiapu- ja ensihoitosymposiumi kokoaa Helsinkiin lähes 300 ensiavun ja ensihoidon asiantuntijaa. Symposiumissa pohditaan tänä vuonna erityisesti sitä, tulisiko yhteiskunnan uhkatilanteiden ja suuronnettomuuksien vaikuttaa kansalaisten ensiapukoulutusten sisältöön.

– Uutisissa olleet uhkatilanteet huolestuttavat monia. Suomessakin on tärkeää pohtia sitä, miten ihmisten turvallisuuden tunnetta voidaan vahvistaa esimerkiksi ensiapukoulutuksella, toteaa Punaisen Ristin ensiavun asiantuntija Kristiina Myllyrinne.

Symposiumissa äänessä ovat ensiavun, ensihoidon ja turvallisuuden asiantuntijat, jotka pohtivat torstaina uhkatilanteiden merkitystä yksilön ja yhteiskunnan tasoilla. Perjantaina käsitellään ensiapukoulutuksessa esiin nousevia kysymyksiä, kuten elvytystä ja palovammojen hoitoa.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita symposiumiin molempina päivinä.

> Tilaisuuden ohjelma Punaisen Ristin sivuilla

Aika:

- Torstaina 7.2. aamiainen kello 8.30 alkaen, symposiumin avaus kello 9.50. Päivä päättyy kello 17.30.

- Perjantaina 8.2. kello 8.30 – 14.00.

Paikka: Hotelli Scandic Park, Helsinki

Ilmoittautuminen: Pyydämme tiedotusvälineiden edustajia ilmoittautumaan etukäteen 6.2. mennessä Anna Veirtolle: anna.veirto@punainenristi.fi.

Lisätietoja:

- Ensiavun asiantuntija Kristina Myllyrinne, p. 020 701 2168

- Viestinnän asiantuntija Sari Häkkinen, p. 020 701 2223

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Punainen Risti SPR
Suomen Punainen Risti SPR
Tehtaankatu 1 a
00140 HELSINKI

https://www.punainenristi.fi/

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan. Inhimillisyyden puolustaminen on yksi järjestön päätavoitteista.

Finlands Röda Kors är en av de största frivilligorganisationerna i Finland. Röda Korset har i uppgift att hjälpa dem som mest är i behov av hjälp såväl i hemlandet som utomlands.

Röda Korset hjälper människor i samband med katastrofer och olyckor och ger utbildning i beredskap. Organisationen uppmuntrar människor att sköta sin hälsa och ta hand om varandra. Att försvara humanitet är en av Röda Korsets huvudmål.

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Punainen Risti SPR

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme