King Street Public Relations Oy

KUTSU MEDIALLE: Suomen suurimman vapaaehtoisen ekologisen kompensaatiohankkeen julkistustilaisuus

Jaa

Tervetuloa kuulemaan Suomen suurimmasta vapaaehtoisesta ekologisesta kompensaatiosta 4.5. klo 11 alkaen!

Paikka: Hotelli Santa Claus, Korkalonkatu 29, 96200 Rovaniemi. Osallistuminen on mahdollista myös etänä. 

Aika: Keskiviikko 4.5.2022 klo 11.00

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Rovaniemellä julkistetaan 4.5.2022 Suomen historian suurin yksittäinen vapaaehtoinen ekologinen kompensaatiohanke. Vapaaehtoisella ekologisella kompensaatiolla pyritään päästöjen hyvittämisen sijaan korvaamaan ihmisen toiminnasta luonnon monimuotoisuudelle aiheutuneet haitat. 

Erilaiset päästökompensaatioratkaisut ovat kasvattaneet suosiotaan. Organisaatiot, yksilöt ja jopa valtiot voivat hyvittää aiheuttamiaan päästöjä esimerkiksi lisäämällä hiilinieluja oman operatiivisen toimintansa ulkopuolella ja pyrkimällä sitä kautta hiilineutraaliuteen. 

Millainen on Suomen suurin yksittäinen ekologinen kompensaatiohanke? Tervetuloa kuulemaan lisää!

Lisätietoja: Lauri Peltola, +358 50 570 5606, lauri.peltola@kingstreetpr.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

King Street Public Relations Oy
Uudenmaankatu 7
00120 Helsinki

Sodankylässä sijaitseva Sakatti on yksi Euroopan merkittävimmistä monimetalliesiintymistä. Sakatin kaivosprojektin tarkoituksena on toteuttaa kestävästi ja ympäristöä kunnioittaen tulevaisuuden hiilineutraali, maanalainen kaivos. Hanketta toteuttava AA Sakatti Mining Oy on vuonna 2011 perustettu Anglo Americanin suomalainen tytäryhtiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta King Street Public Relations Oy

Zayed Sustainability Prize tulee myös Suomeen22.3.2022 15:18:35 EET | Tiedote

Zayed Sustainability Prize -vastuullisuuspalkinnon hakukierros vuodelle 2023 on alkanut – nyt ensimmäistä kertaa myös Suomessa. Kilpailussa etsitään innovatiivisia ja vaikuttavia ratkaisuja, joiden kautta edistetään kestävää kehitystä maailmanlaajuisesti. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien vuonna 2008 perustettu vastuullisuuspalkinto on historiansa aikana vaikuttanut jo yli 370 miljoonan ihmisen elämään ympäri maailmaa.

Käytetyt lahjat odottavat läpimurtoaan – 6 vinkkiä täydelliseen vastuulliseen joululahjaan13.12.2021 12:41:05 EET | Tiedote

Vaikka vastuullisuus vaikuttaa kriteerinä yhä enemmän suomalaisten ostoskäyttäytymiseen, ei trendi näy vielä merkittävästi joululahjaostoksilla. Vain alle viidesosa haluaisi saada jouluna käytetyn lahjan, selviää tuoreesta kyselytutkimuksesta*. Lisäksi yli puolet vastaajista on huolissaan lahjansaajan reaktiosta, jos annettu lahja olisi käytetty. Tisen Suomen toimitusjohtaja Laura Laakso kertoo vinkit, kuinka löytää unohtumaton, vastuullinen lahja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme