Espoon kaupunki - Esbo stad

Kutsu medialle: Suomen suurlähettiläät Kaakkois-Aasiasta, Intiasta ja Australiasta tavattavissa yritystapahtumassa Espoossa 16.8.

Jaa

Suomalaisyritysten liiketoimintamahdollisuudet Aasian ja Tyynenmeren alueella paranevat vapaakauppasopimusten poistaessa tulleja ja kaupanesteitä. Vientiponnisteluissa suomalaisyrityksiä jarruttavat kuitenkin klassiset teemat: pitkä etäisyys, kieli- ja kulttuurimuuri, erilainen liiketoimintakulttuuri sekä paikallinen byrokratia. Espooseen saapuu 16.8. Team Finland Roadshow, joka tarjoaa mahdollisuuden yrityksille tulla kuulemaan Aasian mahdollisuuksista.

Kaakkois-Aasian yrityksillä ja julkisella sektorilla on lähes loputon määrä tarpeita, joiden ratkaisemiseen suomalaisilta yrityksiltä löytyy erinomaiseksi todettuja tuotteita ja palveluita. Hyvätkään tuotteet eivät kuitenkaan myy itse itseänsä. Yritysten aktiivisuus ja tehokkaat myyntiponnistelut tekevät unelmista totta. Näissä ponnisteluissa mukana auttamassa ovat kaikki Suomen alueella sijaitsevat suurlähetystöt ja Business Finlandin edustajat sekä kauppayhdistykset ja -kamarit.

Espooseen saapuu 16.8. Team Finland Roadshow, joka tarjoaa mahdollisuuden kansainvälistymistä vasta suunnittelevillekin yrityksille tulla tapaamaan Intian, Thaimaan, Vietnamin, Singaporen, Malesian, Indonesian, Myanmarin sekä Australian suurlähettiläitä ja Business Finlandin edustajia ja kuulemaan tarkemmin laajemman Aasian mahdollisuuksista. 

Aika: 16.8.2019 klo 14-16.30
Paikka: Innovation House Finland, Tekniikantie 2, Espoo

Ohjelma:
14.00

Tervetuloa Espoo Innovation Gardeniin
Glenn Gassen, Director, Innovation, Growth & Invest in, Espoo Marketing

14.15
Suurlähettiläiden puheenvuorot (5 min/maa)

15.15
Startupien kokemuksia Kaakkois-Aasiasta

15.40
Meet and Greet Kaakkois-Aasian edustajat -minimessut

16.30
Ohjelma loppuu

Yhteyshenkilöt

Espoon kaupunki
Mari Ala-Mikkula
markkinointi- ja viestintäpäällikkö
mari.ala-mikkula@espoo.fi
puh. 043 826 7495

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 11.12.201911.12.2019 19:44:22 EETTiedote

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti kokouksessaan 11.12.2019 erityisen tuen lähikoulupilotin järjestämisestä, taiteen perusopetuksen avustuksista ja tuista sekä Kalajärven koulun perusopetuksen järjestämisestä Kalajärven koulu ja päiväkoti -hankkeen aikana v. 2020-2023. Ennen kokousta lautakunta kuuli selostuksen Pohjois-Tapiolan koulun tilanteesta ja kävi yhteisen keskustelun Tila- ja asuntojaoston kanssa asiasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme