Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Talouden vasen ja oikea -keskustelutilaisuus

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat Talouden vasen ja oikea -keskustelutilaisuuteen. Keskustelijoina muusikko Karri Miettinen eli Paleface ja toimittaja Tuomas Enbuske.

Aika: Torstaina 8. maaliskuuta klo 16.30—18.00
Paikka: Tavastia Klubi, Urho Kekkosen katu 4—6, 00100 Helsinki

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 16.30.

Tilaisuudessa julkistetaan päivitetty versio Tuomas Enbusken kirjoittamasta EVA Pamfletista Ajatusten alennusmyynti — Kymmenen helpointa hokemaa taloudesta. Pamfletin teemoja käsitellään Enbusken ja Palefacen keskustelussa.  

Pyydämme ilmoittautumista 7.3. mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros heini.larros@eva.fi tai 040 526 97 28.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

PÄÄOMASIJOITTAJA TIMO AHOPELTO: SUOMEN KASVAVA KOODARIVAJE UHKAA TEHDÄ SUOMESTA OHJELMISTOALAN HALPATUOTANTOMAAN6.4.2018 05:00Tiedote

Suomessa olisi ohjelmistoalalla töitä heti 7 000–9 000 ohjelmoijalle, ja määrä kasvaa 2 000:lla joka vuosi, sanoo pääomasijoittaja ja teknologiayrittäjä Timo Ahopelto EVA Analyysissa Nollaksi vai ykköseksi. Vaje voi nousta 25 000–40 000 työntekijään vuoteen 2025 mennessä. Koodarivaje uhkaa kuihduttaa Suomen ohjelmistoalan halpatuotantomaaksi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme