Business Tampere

KUTSU MEDIALLE: Tampereen kaupunkiseudun uuden elinkeinostrategian julkistamistilaisuus 8.11.

Jaa

Tampereen kaupunkiseudun uusi elinkeinostrategia on valmistunut. Julkistamme strategian perjantaina 8.11. klo 14 Kulttuuritalo Laikun (vanha kirjastotalo) Musiikkisalissa Tampereella.

Tampereen kaupunkiseudun elinkeinotoiminnan visio vuoteen 2025 on ”Uudistumiskyvyltään ylivoimainen – kestävästi kasvava”. Kaupunkiseutu voi saavuttaa vision, kun se luo yrityksille parhaan palvelukokemuksen, tarjoaa vetovoimaisen teollisen kasvualustan, vahvistaa uudistumis- ja innovaatiokyvykkyyksiä sekä edistää kestävästi kasvavaa, kilpailukykyistä elinkeinoelämää.

Elinkeinostrategian suunnitteluun on osallistunut laaja joukko sidosryhmiä: yrityksiä ja oppilaitoksia sekä kuntia ja muita julkisia elinkeinotoimijoita. Työpajojen, verkkokyselyiden ja ryhmähaastatteluiden kautta prosessiin otti osaa yli 200 henkilöä.

Strategian taustoista ja vision toteuttamisesta kertovat tarkemmin Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen sekä muut tilaisuuden puhujat.

Aika: perjantaina 8.11. klo 14
Paikka: Kulttuuritalo Laikun (vanha kirjastotalo) Musiikkisali, Keskustori 4, 33101 Tampere

Ohjelma:

klo 14:00-14:20 kahvit Musiikkisalin aulassa

klo 14:20-14:30 Avaus / Pekka Alanen, Business Tampere Oy:n hallituksen puheenjohtaja

klo 14:30-15:00 Elinkeinostrategian esittely ja video / Harri Airaksinen, toimitusjohtaja

klo 15:00-15:20 Puheenvuoro: Aleksi Arpiainen, toimitusjohtaja, TT Gaskets

klo 15:20-15:40 Puheenvuoro: Marja Sutela, TUNI

klo 15:40-16:00 Open mike ja yhteenveto

klo 16:00-16:30 kuohuviinimaljat elinkeinostrategian julkaisun kunniaksi Musiikkisalin aulassa

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Tampereen_kaupunkiseudun_elinkeinostrategia_vuosille_2020__2025__Julkistustilaisuus_0947

Strategia julkaistaan 8.11. myös verkkosivuillamme osoitteessa: www.businesstampere.com/elinkeinostrategia

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Rapid Tampere yhdistää seudun teollisuutta ja kansainvälisiä teknologiayrityksiä23.6.2020 15:19:13 EESTTiedote

Tamperelainen yhteistyökiihdyttämö Rapid Tampere avaa uuden teknologioiden hakukierroksen seudun kärkiyritysten liiketoimintaa vauhdittamaan. Vuoden 2019 kierros oli varsin onnistunut, ja hakemuksia saatiin lähes 350 kappaletta 48 eri maasta. Suuri hakijamäärä on osoitus Tampereen seudun kasvavasta vetovoimasta kansainvälisesti. Hakijoiden joukossa oli 30 suomalaisyritystä. Uusi hakukierros alkaa elokuussa.

Media invitation: Welcome to AI Finland 2020 – an event that focuses on sustainable intelligent manufacturing and company-research collaboration9.6.2020 14:01:26 EESTPress Invitation

International AI Finland 2020 event will take place on September 30, 2020 at Tampere Hall. The event focuses on sustainable intelligent manufacturing and company-research collaboration – in order to support the R&D and commercialization of Finnish AI. The goal is to create a concept, AI Finland, that annually connects companies with the best research in different themes and regions. The AI Finland event kicks-off from Tampere, the heart of the Finnish manufacturing industry.

Mediakutsu: Tervetuloa tekoälyn yritys-tutkimusyhteistyötä vauhdittavaan AI Finland 2020 -tapahtumaan9.6.2020 13:32:06 EESTKutsu

Kansainvälinen AI Finland 2020 -tapahtuma järjestetään 30.9. Tampere-talossa. Tapahtuma keskittyy kestävään älykkääseen tuotantoon sekä yritys-tutkimusyhteistyöhön tukien suomalaisen AI:n tutkimusta, kehitystä ja kaupallistamista. Tavoitteena on luoda AI Finland -konsepti, joka yhdistää vuosittain yritykset ja huippututkimuksen eri teemoissa ja alueilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme