Huoltovarmuuskeskus

Kutsu medialle: Taustatilaisuus huoltovarmuudesta ja HVK:n toiminnasta 6.4.2022

Jaa

Arvoisa median edustaja, tervetuloa huoltovarmuutta ja Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) toimintaa käsittelevään taustatilaisuuteen (Teams).

Huoltovarmuus on Ukrainan sodan takia vahvasti esillä monesta näkökulmasta. Järjestämme medialle taustatilaisuuden, jossa käydään tiiviisti läpi huoltovarmuuden ja varautumisen perusasioita tässä ajassa.

Tilaisuuden avaa toimitusjohtaja Janne Känkänen ja moniulotteisesta huoltovarmuustyöstä kertovat HVK:n osastojohtajat ja asiantuntijat.

Tilaisuus on Teamsissa ja lähetämme linkin ilmoittautuneille.

Kysymyksiä voi esittää tilaisuudessa tai lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä: https://q.surveypal.com/Taustatilaisuus-medialle-6.4.2022--ilmoittautuminen

Milloin: keskiviikkona 6.4.2022 klo 14-16

Kesto: 2 tuntia

Teemat:

  • Yleisesti huoltovarmuudesta, HVK:n toiminnasta ja tavoitteista
  • Suunnittelu- ja analyysityön merkitys – tilannekuvan tuottaminen ja ennakointi
  • Energiahuoltovarmuus tässä maailmantilanteessa
  • Alkutuotanto ja kansalaisten arjen turvaaminen
  • Kriittisen infran suojaaminen – digitaalinen turvallisuus ja informaatiovaikuttaminen

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Riitta Väkeväinen, Huoltovarmuuskeskus, riitta.vakevainen@nesa.fi, puh. 029 505 1117

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Huoltovarmuuskeskus
Huoltovarmuuskeskus
Aleksanterinkatu 48 A
00100 Helsinki

+358 (0)29 505 1000http://www.huoltovarmuuskeskus.fi

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Huoltovarmuuskeskuksen tehtävänä on yhteistyössä muiden viranomaisten ja elinkeinoelämän kanssa varmistaa, että yhteiskunnalle kriittisimmät järjestelmät toimivat kaikissa tilanteissa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Huoltovarmuuskeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme