Ammattiliitto Pro

Kutsu medialle: Teollisuuden Comeback – Tervanpoltosta teknologian huipulle -keskustelutilaisuus SuomiAreenalla 13.7. kello 13.30

Jaa

Virtaako teollinen tuotanto takaisin Suomeen? Mikä on työpaikkojen kohtalo? Mitä mieltä alojensa asiantuntijat ovat suomalaisen teollisuuden tulevaisuudesta – mitkä ovat uhat ja mahdollisuudet perinteisessä prosessiteollisuudessa, mutta myös robotiikassa 20 vuoden päästä? Voiko Suomen koulutusjärjestelmä ja valtio edistää teollisen tuotannon paluuta?

Ammattiliitto Pro järjestää yhdessä Teollisuuden ammattiliitto TEAMin, Teollisuusliiton ja Puuliiton kanssa Porin SuomiAreenalla keskustelutilaisuuden teollisuuden paluumuutosta Suomeen torstaina 13. heinäkuuta kello 13.30–14.45 Kauppakeskus Puuvillan lavalla. 

Lavalla kysymyksiin vastaamassa nähdään Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malisen lisäksi professori Sixten Korkman, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen, Teknologiateollisuus ry:n johtaja Eeva-Liisa Inkeroinen sekä uuden Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto.

Paneelikeskustelun juontaa toimittaja Kirsi Alm-Siira

Lisätiedot:

Ammattiliitto Pron elinkeinopoliittinen asiantuntija Henrik Haapajärvi, puh. 050 339 2604

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Ammattiliitto Pro
Ammattiliitto Pro
Selkämerenkuja 1A
00180 HELSINKI

09 172 731http://www.proliitto.fi

Pro – yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista

Ammattiliitto Pron jäseniä ovat yksityisen sektorin koulutetut esimiehet ja asiantuntijat, alaan katsomatta.

Pro on suomalaisen työelämän ja työmarkkinoiden vahva ja vastuullinen vaikuttaja.

Pron perustehtävä on parantaa yksityisen sektorin jäsenten ja alalle kouluttautuvien, toimeentuloa eri elämäntilanteissa, hyvinvointia työssä ja vapaalla sekä kehittymis- ja työllistymismahdollisuuksia.

Ammattiliitto Pro on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n suurin yksityisalojen jäsenliitto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ammattiliitto Pro

Kemian työehdoista neuvottelutulos toimihenkilöille7.11.2017 13:38Tiedote

Ammattiliitto Pro ja Kemianteollisuus ry saavuttivat tänään neuvottelutuloksen alan toimihenkilöiden työehtosopimuksesta. Neuvottelutulos on rakenteeltaan 2+1 vuotta. Sopimus pitää sisällään paikallisesti sopimalla toteutettavat 1,6 prosentin palkankorotukset sekä vuosille 2018 että 2019. Mikäli paikallista ratkaisua ei synny, palkkoja korotetaan kahden ensimmäisen sopimusvuoden aikana yhteensä 3,2 prosenttia liittojen sopimalla tavalla.