Akava ry

Kutsu medialle: Tervetuloa Akavan lehdistötilaisuuteen 29.1. kello 12–13.30

Jaa

Korkeakoulutettujen työttömyys on vähentynyt viime vuonna merkittävästi. Julkaisemme tuoreimmat luvut 12 kuukauden ajalta lehdistötilaisuudessa Ravintola Sipulissa tiistaina 29.1. kello 12–13.30. Lounastarjoilu alkaa kello 12.

Luvuista käy ilmi akavalaisten ammattiryhmien väliset erot. Analysoimme lisäksi työttömyyden kehitykseen vaikuttaneita tekijöitä. Akavan asiantuntijat taustoittavat päättyvän hallituskauden aikana tehtyjä muutoksia työelämälainsäädäntöön ja niiden vaikutuksia akavalaisille. Julkaisemme tavoitteet työelämäasioissa seuraavaan hallitusohjelmaan.

Pyydämme ilmoittautumaan 25.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen arja.joivio@akava.fi

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Akava ryAkava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Akava korostaa sosiaaliturvan uudistamisessa ennaltaehkäisyä, kannustavuutta ja osallistavuutta7.5.2019 12:58:30 EESTTiedote

Akava pitää sosiaaliturvauudistusta yhtenä merkittävimmistä tulevalla hallituskaudella aloitettavista uudistuksista. Sosiaaliturvauudistus pitää toteuttaa vaiheittain ja useassa osassa, jotta muutosprosessi toteutuu hallitusti ja sen vaikutukset voidaan arvioida kattavasti. Sosiaaliturvauudistuksen pitää perustua tutkittuun tietoon ja laaja-alaiseen asiantuntijoiden kuulemiseen eri näkökulmien ottamiseksi huomioon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme