Diakonissalaitos

Kutsu medialle: Tervetuloa Diakonissalaitoksen kumppanitapaamiseen

Jaa
Miten sosiaali- ja terveyspalveluja voidaan tuottaa yhteistyössä kestävästi ja vastuullisesti? Miksi Diakonissalaitos päätti yhdistää sosiaali- ja terveyspalvelunsa Rinnekodit-markkinointinimen alle? Millä keinoilla nuoret saadaan ohjattua työ- ja koulutuspoluille? Muun muassa näistä asioista kerrotaan lisää Diakonissalaitoksen kumppanitapaamisessa Oulussa, johon myös median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita torstaina 23.2.2023 klo 8:30.
D-asema on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus. Diakonissalaitoksen neljäs D-asema avattiin Ouluun viime vuonna.
D-asema on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus. Diakonissalaitoksen neljäs D-asema avattiin Ouluun viime vuonna.

Yhteiskunnallisena yrityksenä Diakonissalaitos perustaa toimintansa vaikuttavien ja ihmisten arkea parantavien palvelujen ja toiminnan toteuttamiseen sekä yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen vastuullisesti. Kumppanit ovat olennainen tekijä toimintamme onnistumisessa ja siksi järjestämme tapaamisia eri puolilla maata, joissa kerromme toiminnastamme ja vaihdamme ajatuksia yhteistyötahojemme kanssa.

Oulun alueen tapaamisessamme kerromme muun muassa vaikuttavasta Vamos-toiminnastamme, Prikka kiertoon -hankkeesta, jolla kiertotalouden logistiikkakeskus on saatu lentoon sekä siitä, miten kansalaistoiminnan keskus D-asema on otettu vastaan Tuirassa. 

Lisäksi kerromme Rinnekodit-markkinointinimen alla tarjottavista sosiaali- ja terveyspalveluistamme. 

Median edustajat ovat tervetulleita mukaan tapaamiseen kuulemaan ja kysymään lisää näistä teemoista. 

Aika: Torstaina 23.2.2023 klo 8:30-10:30

Paikka: Diakonissalaitoksen D-asema, os. Valtatie 53, Oulu

Ilmoittautuminen, haastattelupyynnöt ja lisätiedot: Viestintä- ja markkinointipäällikkö Sanna Tervo, 050 364 0041, sanna.tervo@hdl.fi

Ohjelma

Tervetulosanat
asiakkuus- ja myyntijohtaja Jaana Laaksonen, Diakonissalaitos


Diakonissalaitoksen toimintaa Oulun seudulla

  • Rinnekodit – sosiaali- ja terveyspalveluja erityisryhmien tarpeisiin, asiakkuuspäällikkö Laura-Kaisa Repo, Rinnekodit 
       
  • Prikka kiertoon – työllisyyden, osallisuuden ja kiertotalouden kehittämishanke projektipäällikkö Katja McQueen-Winberg, Diakonissalaitos
  • Vamos Oulu – yksilö- ja ryhmävalmennusta työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille, palveluyksikön johtaja Timo Makkonen, Diakonissalaitos

  • D-asema​ – kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus projektipäällikkö Suvimaria Saarenpää, Diakonissalaitos

Kahden kumppanimme puheenvuoro ​

  • Asiakkuusjohtaja Jussi Vikman, Hoivatilat

  • Nuorisopalvelut, palvelupäällikkö Jutta Pernu-Määttä, Oulun kaupunki

Polku tästä eteenpäin

Varainhankinnan asiantuntija Iiris Kivimäki, Diakonissalaitos 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

D-asema on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus. Diakonissalaitoksen neljäs D-asema avattiin Ouluun viime vuonna.
D-asema on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus. Diakonissalaitoksen neljäs D-asema avattiin Ouluun viime vuonna.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitos
Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501https://www.hdl.fi

Diakonissalaitos tekee työtä ihmisarvoisen elämän puolesta. 155-vuotias säätiö tarjoaa yhdessä sen Rinnekodit-palveluliiketoiminnan kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja erityistä tukea tarvitseville ihmisilleYhteiskunnallisena säätiökonsernina rakennamme oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään tehtäväämme tukea kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevia. Kaikessa mitä teemme, keskiössä on aina ihminen. Lue lisää: www.hdl.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitos

Vanhempi konstaapeli Heikki Mäkiprosille kaikkien aikojen ensimmäinen Aurora-kumppanipalkinto10.3.2023 11:00:00 EET | Tiedote

Diakonissalaitos on tänään Auroran päivänä luovuttanut ensimmäisen Aurora-kumppanipalkinnon Helsingin poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnan vanhemmalle konstaapeli Heikki Mäkiprosille. Mäkiprosi on ihmisarvoisen maailman puolestapuhuja, joka on ollut muun muassa luomassa Helsinkiin naapurustotyön laajaa yhteistyöverkostoa. Diakonissalaitoksen Aurora-henkilöstöpalkinnon sai ilman huoltajaa alaikäisenä Suomeen tulleille tukea ja oman yhteisön tarjoava Nuorten Olohuone.

Maija Hyle: Kun Suomen valtio unohti kidutetut lapset ja nuoret27.2.2023 18:19:32 EET | Blogi

“He eivät tiedä, mitä he tekevät”, kirjoittaa Diakonissalaitoksen Maija Hyle kidutettujen lasten, nuorten ja perheiden kuntoutuksen karmivasta rahoitustilanteesta. Kidutettujen kuntoutus perustuu Suomen ratifioimiin kansainvälisiin sopimuksiin. Järjestämisvastuu on Suomen valtiolla, mutta esimerkiksi Diakonissalaitos on tuottanut näitä erikoissairaanhoitotasoisia palveluita vuodesta 1993 alkaen yhteiskunnan varoin.­­­­ Toiminnan vitsauksena on alusta alkaen ollut katkonainen ja epävarmuutta herättävä hankerahoitus. Epävarmuus realisoitui karmealla tavalla joulukuussa, kun STEA päätti olla rahoittamatta lasten, nuorten ja perheiden kuntoutusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme