Messukeskus

Kutsu medialle | Tervetuloa Helsinki Chemicals Forumiin Messukeskukseen 14.-15. kesäkuuta

Jaa

Helsinki Chemicals Forum kokoaa Messukeskukseen Helsinkiin kemikaaliturvallisuuden ja -johtamisen asiantuntijat ympäri maailmaa. Kaksipäiväinen foorumi koostuu moderoiduista paneelikeskusteluista ja key note -puheenvuoroista, joita olet tervetullut seuraamaan. Seminaarikieli on englanti. Kyseessä on tapahtuman 10-vuotisjuhlavuosi.

Ohjelmassa on neljä asiantuntijapaneelia, joita isännöivät muun muassa YK:n ympäristöohjelma UNEP ja OECD. Teemat pureutuvat kemikaaliturvallisuuden ytimeen, aiheina huippuajankohtaiset mikromuovit, hormonihäiritsijät ja nanomateriaalit. Helsinki Chemicals Forumin uutena pääsihteerinä debytoi tuttu nimi. Tehtävässä toimii ensimmäistä kauttaan aiemmin Euroopan kemikaalivirasto ECHAn pääjohtajana työskennellyt Geert Dancet.

Akkreditoituminen (valitse rooli ”Press”) >>

Helsinki Chemicals Forumin aikataulu ja ohjelma >>

Tiedotteet >>

Kuvia tapahtumasta vapaasti käyttöön >>

Helsinki Chemicals Forum järjestetään Messukeskuksen Siivessä, käynti Siiven ovesta (Rautatieläisenkatu 3, Helsinki). Pysäköiminen Messukeskuksen pysäköintialueella ja Messuparkissa on toimittajille maksutonta. Tulo-ohje >>

Helsinki Chemicals Forumin järjestää Kemikaali-Forum ry yhteistyökumppaneinaan Euroopan kemikaalivirasto ECHA, Euroopan komissio, Euroopan kemianteollisuuden järjestö CEFIC, Helsingin kaupunki, Kemianteollisuus ry ja Helsingin yliopisto. 

http://www.helsinkicf.eu, Twitter: @ChemicalsForum

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot | Messukeskus, Tarja Gordienko, viestintäpäällikkö, 050 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme