MessukeskusMessukeskus

KUTSU MEDIALLE: Tervetuloa Lautasella-tapahtumaan 9.–10. huhtikuuta 2022

Jaa

Lautasella-messut on tapahtuma erityisruokavaliota noudattaville. Tapahtuman teemoina ovat gluteenittomuus, vege ja vegaanisuus sekä erilaiset allergiat. Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Lähiruoka & luomu- tapahtuman ja Kevätmessujen kanssa Helsingin Messukeskuksessa. Järjestäjinä ovat Messukeskus ja Keliakialiitto.

Lehdistökeskuksemme palvelee mediaa ja somevaikuttajia messujen aukioloaikoina: lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina klo 10–17.

POIMINTOJA OHJELMASTA:

  • Keliakialiitto palkitsee Lautasella-messuilla Vuoden 2021 gluteenittoman tuotteen ja yrityksen tai palvelun. Tunnustuksen jakavat Keliakialiiton puheenjohtaja Sari Tanus ja markkinoinnin asiantuntija Marjo Jokinen Lautasella-lavalla lauantaina kello 11.
  • Keliakiaan ja gluteenittomuuteen liittyviä puheenvuoroja messuilla ovat mm.:

-    Keliakiaa suvussa, pitääkö kaikki tutkia? | Saana Paavola, lääketieteen lisensiaatti

-    Keliakia voi oireilla monin tavoin – milloin tutkimuksiin? | Laura Kivelä, lääketieteen tohtori

-    Miten tarkka gluteenittomassa ruokavaliossa pitää olla? | Eliisa Girsén, laillistettu ravitsemusterapeutti, Keliakialiitto

-    Keliakia ja liitännäissairaudet | Laura Kivelä, lääketieteen tohtori

-    Varmista riittävä kuidun saanti gluteenittomassa ruokavaliossa | Sanna Arnala, laillistettu ravitsemusterapeutti

-    Keliakia sairautena, tutkimuksen ja lääkehoidon tilanne | Juha Taavela, lääketieteen tohtori

-    Vinkkejä gluteenittomaan hiivaleivontaan I Eija Lindberg, restonomi

  • Vegaaniliiton asiantuntija Charlotta Hyttinen luennoi messuilla vegaaniruokavaliosta. Anu Sauliala Allergia-, iho- ja astmaliitosta kertoo arjesta anafylaksialapsen kanssa, ja Satu Tommola Kilpirauhasliitosta tuo tietoa yleisistä kilpirauhassairauksista.
  • Kokkausnäytökset ovat osa Gigantin näytöskeittiön ohjelmaa, jonka isäntänä toimii Harri Syrjänen. Happy Wafflen perustaja Arnold Siku valmistaa gluteenittomia kuplavohveleita, Raision Test Kitchen Chef Katja Vuorinen kokkaa jämäpuurosta herkullisia puurovohveleita, ja kotitalousopettaja Kati Pohjanmaa valmistaa punajuuri-tattaririsottoa ja gluteenittomia pikkupizzoja Virtasalmen Viljatuotteen raaka-aineista.

Tapahtuman tiedotteet >>

Mukana olevat yritykset >>

Ohjelma >>

TERVETULOA! | Lisätietoja:

Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, +358 50 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com, www.messukeskus.com

Keliakialiitto, viestintäpäällikkö Leila Alivuotila, p. 050 5181034, leila.alivuotila@keliakialitto.fi, www.keliakialiitto.fi

www.lautasella.fi, #lautasella2022, lautasellamessut

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista https://mediabank.messukeskus.com

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Lehdistökeskuksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, +358 50 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com, www.messukeskus.com

Keliakialiitto, viestintäpäällikkö Leila Alivuotila, p. 050 5181034, leila.alivuotila@keliakialitto.fi, www.keliakialiitto.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme