MessukeskusMessukeskus

Kutsu medialle: Tervetuloa tanssiaamiaiselle torstaina 17.8. klo 9.30

Jaa

Uusi Tanssi Vieköön -festivaali kokoaa tanssin ystävät Messukeskukseen Helsinkiin 18.–19. elokuuta. Kaksipäiväinen festivaali tuo nähtäväksi ja kokeiltavaksi yli 60 eri tanssilajia katutanssista karnevaalisambaan ja twerkkauksesta nykybalettiin. Kirsikkana kakun päällä järjestetään urbaanit lavatanssit Suomen suurimmalla tanssilattialla. Esiintyjiksi saapuvat kirkkaimmat lavatähdet.

Kutsumme Sinut tanssiaamiaiselle jo ennakkoon kuulemaan Tanssi Vieköön -festivaalin ohjelmasta ja esiintyjistä. Tilaisuus pidetään Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa torstaina 17.8. (Messukeskus Helsinki, Messuaukio 1, eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros).

Aamiaistarjoilu alkaa klo 9 ja ohjelma klo 9.30:

  • Miksi Suomi tarvitsee Tanssi Vieköön -festivaalin? Tanssitaiteilija Jukka Haapalainen
  • Esittelyssä festivaalin ohjelma. Jokaiselle jotakin, oletpa aloittelija tai ammattilainen! Taiteellinen johtaja, ohjelmatuottaja Tiina Aalto, Messukeskus

Tilaisuuden jälkeen voit tutustua valmisteilla olevaan festivaalialueeseen ja haastatella järjestäjiä. Samalla saat käyttöösi tapahtuman lehdistökortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn koko festivaalin ajan. Ilmoittaudu tilaisuuteen ennakkoon tiistaihin 15.8. klo 16 mennessä: communications@messukeskus.com

Tiedotteet ja ohjelma: www.tanssiviekoon.fi

Tervetuloa!

Tarja Gordienko Messukeskus | viestintäpäällikkö Lisätietoja: puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

www.tanssiviekoon.fi, #tanssivieköön

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tarja Gordienko Messukeskus | viestintäpäällikkö Lisätietoja: puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Eettiset ja hyvinvointitrendit ravintoloissa - Gastro Helsingin ympäristöystävälliset ja free from -uutuudet6.3.2018 12:44Tiedote

Gastro Helsinki näyttää suuntaa ruoka-alan uutuuksissa ja ilmiöissä. Ravintola- ja ammattikeittiöalan johtavassa tapahtumassa eettiset ja hyvinvointitrendit näkyvät: Gastrossa on oma alueensa free from -tuotteille sekä uusia, ravintoloiden ympäristöystävällisyyttä parantavia tuotteita. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme