Business Tampere

KUTSU MEDIALLE: Tervetuloa tutustumaan Hervannan robottibusseihin tiistaina 11.1. klo 9–11!

Jaa

Tampereen kaupunki, Business Tampere, Sensible 4, Sitowise ja Nysse kutsuvat median edustajat tutustumaan Hervannassa alkavaan automaattiliikenteen pilottiin.

Kuva: Sensible 4
Kuva: Sensible 4

Aika: tiistaina 11.1. klo 9–11
Paikka: Hervannan kirjaston lukusali, os. Insinöörinkatu 38, 2.krs

Tilaisuus järjestetään Hervannan kirjaston lukusalissa (Insinöörinkatu 38, 2.krs), minkä jälkeen osallistujilla on mahdollisuus päästä testaamaan robottibusseja niiden reitille. Tilaisuudessa esitellään Hervannassa alkavaa ratikan syöttöliikenteen pilottia, jossa apukuljettajan kanssa liikkuva robottibussi kuljettaa matkustajia Hervannasta ratikan reitille. Pilotin toteuttaa Sensible 4 osana kansainvälistä SHOW-hanketta.

Tilaisuudessa puhuvat Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen, projektipäällikkö Mika Kulmala Tampereen kaupungilta, johtava konsultti Pekka Eloranta Sitowiselta ja Sensible 4:n perustajajäsen, CBO Jussi Suomela. Paikalla on myös Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Pyydämme ilmoittautumisia viimeistään perjantaina 7.1. sähköpostitse osoitteeseen laura.sulkava@sensible4.fi

Tilaisuudessa tarkistetaan koronapassi ja voimassa on vahva maskisuositus.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laura Sulkava,
PR, Sensible 4
p. 040 588 8272
laura.sulkava@sensible4.fi

Kuvat

Kuva: Sensible 4
Kuva: Sensible 4
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Yhtiön toimintaa ohjaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategia. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme