HKL

Kutsu medialle: Tervetuloa tutustumaan metroasemataiteeseen!

Jaa

Hyvä median edustaja, lämpimästi tervetuloa näyttelymme avajaisiin Kampin metroaseman lasivitriiniin perjantaina 16.11. klo 17 alkaen! Näyttelyssä esitellään maistiaisia Helsingin 11 metroaseman taideteoksista, ja samalla pääsette tutustumaan teosten tekijöihin. Tilaisuuden avaa HKL:n toiminnanohjausyksikön johtaja Karoliina Rajakallio.

HKL julkisti kesän 2018 alussa avoimen kilpailun, jolla haettiin uutta ilmettä Helsingin metroasemille. Kaikkiaan HKL sai yli 70 ehdotusta, joista valittiin 11 teosta.
HKL haki kilpailulla kullekin asemalle omaa, asemakohtaista ja helposti tunnistettavaa ilmettä, tavoitteena raikas, omaleimainen ja aikaa kestävä ulkoasu.

Yhteyshenkilöt

Sanna Hagberg
suunnittelija
puh. 040 334 1848
sanna.hagberg@hel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Raide-Jokerin kustannuksesta on valmistunut uusi arvio – lopullinen kustannusarvio selviää tammikuun lopussa6.11.2018 08:58Tiedote

Raide-Jokeri-allianssissa on käynnissä kehitysvaihe, joka päättyy keväällä 2019. Kehitysvaiheessa laaditaan vuoden 2016 hankesuunnitelmaa tarkempia suunnitelmia sekä määritellään rakentamisen aikataulu ja kustannukset. Suunnittelun edetessä myös hankkeen kustannusarvio tarkentuu moneen otteeseen. Nyt valmistuneen kustannusarvion mukaan radan kokonaiskustannukset ovat 367 miljoonaa euroa vuoden 2015 hintatasossa. Lopullinen kustannusarvio selviää ensi vuoden tammikuussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme