LOGOMO

KUTSU MEDIALLE: TIEDOTUSTILAISUUS LOGOMON UUDESSA TEATROSSA 12.10. KLO 14

Jaa

Tiedotustilaisuudessa esitellään medialle uudentyyppinen elämyksellinen kokonaisuus, Teatro, jonka kaltaista ajanviettopaikkaa ei ole Turussa aiemmin ollut.

Teatro avataan yleisölle perjantaina 13. lokakuuta. Kyseessä on kohtaamispaikka, jossa viihdytään rennosti iltapäivästä aina yön pikkutunneille saakka. Teatrossa yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla ruoka, juoma ja elämykselliset tapahtumat. Teatro sijaitsee Turun kaupunginteatterilta vapautuneissa Logomon tiloissa, jotka on nyt täysin uudistettu.

Tervetuloa tutustumaan Teatroon ja kuulemaan uutisia loppuvuoden tapahtumista tiedotustilaisuudessa torstaina 12. lokakuuta klo 14–15. Paikalla ovat Sunborn Cateringin operatiivinen johtaja Juha Leinonen ja Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä. Tarjolla on makoisat iltapäiväkahvit ja maistiaisia Teatron baarimenusta. Musiikkinautinnosta vastaa Jussi Fredriksson ja flyygeli.

Pyydämme ilmoittautumaan viimeistään keskiviikkona 11.10. sähköpostilla paivi.marjomaa@jabadabaduu.fi tai puhelimitse 0400 727 387.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Leinonen
044 556 6108
juha.leinonen@sunborn.com

Päivi Rytsä
050 596 0773
paivi.rytsa@logomo.fi

Tietoja julkaisijasta

LOGOMO
LOGOMO
Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU

029 123 4800http://www.logomo.fi

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Viime vuonna Logomossa pidettiin noin 1000 eri tilaisuutta, ja talon kävijämäärä oli 369 000 henkilöä. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 70 yrityksessä. Logomossa on myös taiteilijatyöhuoneita

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LOGOMO

Uusia nimityksiä Turun Logomon kokous- ja tapahtumapalveluissa30.11.2017 10:01Tiedote

Elina Tikkakoski myyntineuvottelijaksi Logomoon Elina Tikkakoski (27) on aloittanut Logomon myyntineuvottelijana 23.10.2017. Tikkakoski vastaa kokousten ja pienempien seminaarien myynnistä ja varauksista. Tikkakoski on koulutukseltaan Bachelor of Business Administration ja viimeistelee KTM -tutkintoaan. Jonne Haavisto tuotantopäälliköksi Logomoon Jonne Haavisto (30) on aloittanut Logomon tuotantopäällikkönä 1.10.2017. Haavisto vastaa tapahtumatilojen teknisestä ylläpidosta ja tuotannon asiakaspalvelusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme