Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Kutsu medialle: Tule kuulemaan, millä tavoitteilla JHL lähtee tulevaan neuvottelukierrokseen

Jaa

JHL lähtee tulevalla neuvottelukierroksella hakemaan tuntuvia parannuksia jäsentensä työehtoihin ja palkkoihin.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL järjestää tiedotustilaisuuden tavoitteistaan tulevalle neuvottelukierrokselle perjantaina 27. syyskuuta kello 9–10.00 Helsingin Seurahuoneella (Kaivokatu 12), Englantilaisessa kabinetissa, 1. kerros. Aamubrunssia tarjolla klo 8.30 alkaen.

Paikalla ovat JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine ja neuvottelupäälliköt Mari Keturi ja Kristian Karrasch.

JHL:n hallitus hyväksyy neuvottelutavoitteet torstaina 26. syyskuuta. JHL järjesti tavoitteista kaksi jäsenkyselyä. Liiton jäsenistö on vahvasti sitä mieltä, että tulevalla kierroksella kiky-tunnit pitää poistaa tai niistä on maksettava kunnollinen korvaus.

JHL neuvottelee solmimistaan virka- ja työehdoista tammi-maaliskuussa 2020. JHL:n suurimmat sopimukset umpeutuvat maaliskuussa 2020. Neuvottelukierroksen aikana voit seurata JHL:n neuvotteluiden etenemistä helposti osoitteessa jhl.fi/sopimusneuvottelut

Sosiaalisessa mediassa neuvotteluista tiedotetaan tunnisteella #talkootonohi

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Kristiina Ahonen 040 5301 774

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n noin 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme