Ilmarinen

Kutsu medialle: Tulevaisuuden työpaikka -projektin työkalupakin julkistus ke 16.8.

Jaa

Mitä syntyy, kun yli 50 erilaista työpaikkaa ryhtyy tuumasta toimeen ja kehittää parhaat työkalut uudistumiseen? Tervetuloa kuulemaan millaisia yllättäviä, rajoja rikkovia mutta käytännönläheisiä työkaluja työpaikat saivat aikaan Tulevaisuuden työpaikka -projektissa!

Aika: Ke 16.8.2017 klo 8.30 – 10.30
Paikka: Sitran Juhla -tila, Itämerenkatu 11-13, 2. krs, 00180 Helsinki

Tulevaisuuden työpaikka -projekti kokosi yli 50 työpaikkaa yhteen kehittämään keinoja työpaikkojen uudistumiseen ja muuttuvan työelämän tarpeisiin. Kuluneen kevään ajan työpaikat ovat yhdessä Sitran, Ilmarisen ja henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry:n johdolla pureutuneet omiin uudistumishaasteisiinsa ja kokoontuneet päivänmittaisiin Boot Campeihin ympäri Suomen.

Erilaisten työpaikkojen itse kehittämät työkalut tarjoavat ratkaisuja muuttuvan työelämän tarpeisiin, kuten luottamuksen rakentamiseen, läpinäkyvyyden lisäämiseen, sparraamiseen ja paremman yhteistyön tekemiseen.  Yli 50 erilaista työkalua sisältävä ”työkaluapakki” julkaistaan kaikkien työyhteisöjen hyödynnettäväksi keskiviikkona 16.8.2017. 

Tervetuloa tutustumaan tuotoksiin keskiviikkona 16.8.2017 klo 8.30 – 10.30 Sitran Juhla -tilaan (Itämerenkatu 11-13, 2. krs, 00180 Helsinki). Luotaamme työelämän tulevaisuutta paneelikeskustelun sekä luonnollisesti konkreettisten työkalujen parissa. Paikan päällä mahdollisuus haastatella työelämän asiantuntijoita ja projektissa mukana olleiden työpaikkojen asiantuntijoita.  

Median edustaja: Ilmoittaudu tiistaihin 15.8. mennessä Sami Kelhälle Ilmariseen: sami.kelha@ilmarinen.fi / p. 050 587 8464

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sami Kelhä / Ilmarinen, sami.kelha@ilmarinen.fi / p. 050 587 8464

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme lähes 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme