Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu medialle Turun Taide- ja Antiikkimessujen sekä Kädentaitomessujen mediainfoon 16.3.

Jaa

Turun Messukeskuksessa järjestetään 17. – 18.3. kokonaisuus, jossa ovat mukana taide ja antiikki sekä kotimainen kädentaito. Messujärjestäjien yhteinen infotilaisuus medialle on päivää ennen messujen avaamista, osastojen rakennusaikana, perjantaina 16.3. kello 11 – n. 12 Turun Messukeskuksen kokoustilassa 4, lounaan merkeissä.

Turun Taide- ja Antiikkimessujen ohjelmassa ja näytteilleasettajissa nähdään teemoja mm. nykytaiteesta, keräilystä, nukkekoti- ja nukkeharrastuksesta, vanhoista leluista sekä vanhoista rahoista. Messuilla on mm. taide- ja antiikkiarviointia sekä numismaatikkojen huutokauppa. Turun Kädentaitomessut puolestaan kerää yhteen kaikki käsitöistä ja käsillä tekemisestä innostuneet. Mukana ovat kotimaiset kädentaitajat, jotka esittelevät valmistamiaan käyttö- ja koriste-esineitä sekä vaatteita ja asusteita. Lisäksi messuilta löytyy runsaasti tarvikkeita ja materiaaleja alan harrastajille.

Esiintyjät:

Turun Taide- ja Antiikkimessujen kuulumiset ja kiinnostavimmat nostot.
Projektijohtaja Tiina Heiskari, Turun Messukeskus Oy

Käsityöläisten uusi sukupolvi ei vierasta vanhaa tai käytettyä.
Nuoret kädentaitajat ovat kasvaneet keskelle tiedostavaa, luontoa arvostavaa yhteiskuntaa. Tuotannossa käytetään sujuvasti hyväksi kierrätysmateriaaleja ja tehdään vanhasta uutta. Messutuottaja Sari Kallio, Mediapro Messut

”Tykkään tehdä nukkekoteihin juttuja, joihin en ole vielä minikoossa aiemmin törmännyt.”
Näin syntyy nukkekoteihin moderneja miniatyyrisia kissan kiipeilypuita, keppihevosia, moderneja esineitä. Ekström kiertää yrittäjänä alan tapahtumissa, pitää nettikauppaa ja kirjoittaa blogia. Mukana kuvattavissa roombox.
Riina Tuulia Ekström, Riina Tuulian Miniatyyrimaailma, Turku

Sanni Kallosen valloittavat julkkisnuket nähtävillä Turun Kädentaitomessuilla. Huovuttamalla ovat syntyneet jo näköisnuket mm. Antti Tuiskusta, Freddie Mercurysta ja Michael Monroesta. Nukketaiteilija Sanni Kallonen / Made by SanniK

Turun Rahan Päivän esittely. Mukana puhumassa keräilyä harrastava opiskelija Niko Ojala.

Turun Numismaattinen Seura ry, varapuheenjohtaja Veikko Repo kertoo mm. messuille esittelyyn tulevasta Jarkko Niemisen palkintokokoelmasta.

Ekologisia ja eettisiä hyvän mielen neuleita.
Johanna K. Design on perustettu 2004. Yritys valmistaa iloisella otteella persoonallisia neuleita koko perheelle luomulaatuisista raaka-aineista.
Johanna Österman, Johanna K. Design

Tervetuloa!

Turun Messukeskus Oy

Taina Pärkö-Luotonen, viestintäpäällikkö, puh. (040) 505 6424, taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi
(Pyydämme Ilmoittautumiset tilaisuuteen ystävällisesti 14.3. mennessä)

Lisätiedot messujen sisällöstä:

Turun Taide- ja Antiikkimessut:
Turun Messukeskus Oy, Turun Taide- ja Antiikkimessut, projektijohtaja Tiina Heiskari, puh. 050 487 2015, tiina.heiskari@turunmessukeskus.fi

http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/turun-taide-ja-antiikkimessut/

Turun Kädentaitomessut:

Mediapro Messut Oy, messutuottaja Sari Kallio, puh. 050 328 8835, sari.kallio@mediapromessut.fi

www.kadentaitomessut.fi

Messut ovat avoinna: lauantaina 17.3. ja sunnuntaina 18.3. klo 10-17

Toimittajien ennakkoakkreditointi tapahtumaan http://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kansainvälinen Life Science Live -tapahtuma Suomeen19.6.2018 12:10Tiedote

Life Science Live on uusi, kansainvälinen lääketieteen ja terveydenhoidon ammattitapahtuma. Kokonaisuus järjestetään Turun Messukeskuksessa 15.-16.5.2019. Life Science Live -tapahtuman sisällöstä vastaavat Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Turun ammattikorkeakoulu ja Turku Science Park Oy osana HealthTurku-kärkialan kehitystyötä. Turku Science Park Oy järjestää perinteisen HealthBIO-tapahtumansa Life Science Live -tapahtuman yhteyteen. Osana tapahtumakokonaisuutta on myös kaksipäiväinen i-HD (Improved Health Data) konferenssi.

Tiedote ja kutsu: Kansainvälinen Navigate yhdistää alan osaajat 16.-17.5. Meriteollisuuden ja -logistiikan tulevaisuus esillä Navigate-messuilla14.5.2018 13:36Kutsu

Noin 20 maata on edustettuna Navigate-messuilla, Turussa 16.-17.5. Kansainvälinen meriteollisuuden, varustamoiden ja merilogistiikan huippukohtaaminen järjestetään joka toinen vuosi Turun Messukeskuksessa. Tapahtuma on kasvussa ja mukana noin 200 alan yritystä. Messuille on tulossa kansainvälisiä osallistujia, näytteilleasettajia ja toimittajia mm. Venäjältä, Kiinasta, Etelä-Koreasta, Espanjasta, Virosta ja Ranskasta.

Viron nykykirjallisuus ja mm. lastenkirjallisuuden tuoreet suomennokset esillä Turun Kirjamessuilla8.5.2018 13:12Tiedote

Turun Kirjamessujen teemana on 100-vuotisjuhlavuottaan viettävä Viro. Turun Messukeskuksessa 5.–7.10.2018 nähdään maan nykykirjailijoita laajalta rintamalta. Mukana ovat esimerkiksi Kai Aareleid, Paavo Matsin, Valdur Mikita ja Andrei Ivanov. Ohjelmaa tuottavat Viro-instituutti Suomessa, Viron Suomen-suurlähetystö, Tuglas-seura ja Suomen Viro-yhdistysten liitto. Viro-teemakokonaisuuden suunnittelussa on mukana Jenni Haukio.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme