Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu medialle Turun Taide- ja Antiikkimessujen sekä Kädentaitomessujen mediainfoon 16.3.

Jaa

Turun Messukeskuksessa järjestetään 17. – 18.3. kokonaisuus, jossa ovat mukana taide ja antiikki sekä kotimainen kädentaito. Messujärjestäjien yhteinen infotilaisuus medialle on päivää ennen messujen avaamista, osastojen rakennusaikana, perjantaina 16.3. kello 11 – n. 12 Turun Messukeskuksen kokoustilassa 4, lounaan merkeissä.

Turun Taide- ja Antiikkimessujen ohjelmassa ja näytteilleasettajissa nähdään teemoja mm. nykytaiteesta, keräilystä, nukkekoti- ja nukkeharrastuksesta, vanhoista leluista sekä vanhoista rahoista. Messuilla on mm. taide- ja antiikkiarviointia sekä numismaatikkojen huutokauppa. Turun Kädentaitomessut puolestaan kerää yhteen kaikki käsitöistä ja käsillä tekemisestä innostuneet. Mukana ovat kotimaiset kädentaitajat, jotka esittelevät valmistamiaan käyttö- ja koriste-esineitä sekä vaatteita ja asusteita. Lisäksi messuilta löytyy runsaasti tarvikkeita ja materiaaleja alan harrastajille.

Esiintyjät:

Turun Taide- ja Antiikkimessujen kuulumiset ja kiinnostavimmat nostot.
Projektijohtaja Tiina Heiskari, Turun Messukeskus Oy

Käsityöläisten uusi sukupolvi ei vierasta vanhaa tai käytettyä.
Nuoret kädentaitajat ovat kasvaneet keskelle tiedostavaa, luontoa arvostavaa yhteiskuntaa. Tuotannossa käytetään sujuvasti hyväksi kierrätysmateriaaleja ja tehdään vanhasta uutta. Messutuottaja Sari Kallio, Mediapro Messut

”Tykkään tehdä nukkekoteihin juttuja, joihin en ole vielä minikoossa aiemmin törmännyt.”
Näin syntyy nukkekoteihin moderneja miniatyyrisia kissan kiipeilypuita, keppihevosia, moderneja esineitä. Ekström kiertää yrittäjänä alan tapahtumissa, pitää nettikauppaa ja kirjoittaa blogia. Mukana kuvattavissa roombox.
Riina Tuulia Ekström, Riina Tuulian Miniatyyrimaailma, Turku

Sanni Kallosen valloittavat julkkisnuket nähtävillä Turun Kädentaitomessuilla. Huovuttamalla ovat syntyneet jo näköisnuket mm. Antti Tuiskusta, Freddie Mercurysta ja Michael Monroesta. Nukketaiteilija Sanni Kallonen / Made by SanniK

Turun Rahan Päivän esittely. Mukana puhumassa keräilyä harrastava opiskelija Niko Ojala.

Turun Numismaattinen Seura ry, varapuheenjohtaja Veikko Repo kertoo mm. messuille esittelyyn tulevasta Jarkko Niemisen palkintokokoelmasta.

Ekologisia ja eettisiä hyvän mielen neuleita.
Johanna K. Design on perustettu 2004. Yritys valmistaa iloisella otteella persoonallisia neuleita koko perheelle luomulaatuisista raaka-aineista.
Johanna Österman, Johanna K. Design

Tervetuloa!

Turun Messukeskus Oy

Taina Pärkö-Luotonen, viestintäpäällikkö, puh. (040) 505 6424, taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi
(Pyydämme Ilmoittautumiset tilaisuuteen ystävällisesti 14.3. mennessä)

Lisätiedot messujen sisällöstä:

Turun Taide- ja Antiikkimessut:
Turun Messukeskus Oy, Turun Taide- ja Antiikkimessut, projektijohtaja Tiina Heiskari, puh. 050 487 2015, tiina.heiskari@turunmessukeskus.fi

http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/turun-taide-ja-antiikkimessut/

Turun Kädentaitomessut:

Mediapro Messut Oy, messutuottaja Sari Kallio, puh. 050 328 8835, sari.kallio@mediapromessut.fi

www.kadentaitomessut.fi

Messut ovat avoinna: lauantaina 17.3. ja sunnuntaina 18.3. klo 10-17

Toimittajien ennakkoakkreditointi tapahtumaan http://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Turun Kirjamessuilla syksyn puheenaiheet dekkareista demokratiaan - Sauli Niinistö, Liza Marklund, teemamaa Viron eturivin kirjailijat Turun Messukeskuksessa 5.-7.10.4.10.2018 11:00Tiedote

Tiedote 4.10.2018. Merkkivuottaan viettävä Viro juhlii teemana myös Turun Kirjamessuilla 5.-7.10. Turun Messukeskuksessa. Kirjamessuilla nähdään kaikkiaan yli 450 ohjelmanumeroa, ja keskusteluissa nousevat esiin ajankohtaiset aiheet niin suomalaisesta kuin virolaisesta yhteiskunnasta. Samanaikaisesti Turun Messukeskuksessa nautiskellaan myös Turun Ruoka- ja Viinimessuista sekä Levymessuista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme