Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kutsu medialle: Tutustuminen Helsingin katujen talvihoitoon torstaina 7.2.2019

Jaa

Helsingissä eletään poikkeuksellisen lumista talvea. Miten lumien auraus ja pois kuljettaminen onnistuu Helsingissä, ja mitä tilanteen parantamiseksi tehdään? Tervetuloa tutustumiskierrokselle!

Kierrämme bussilla muutamissa kohteissa Töölön ja Munkkiniemen alueilla ja vierailemme Maununnevan lumenvastaanottopaikalla. Kaupunkiympäristön toimialan ja urakoitsijoiden edustajia on paikalla vastaamassa kysymyksiin.

  • Aika: Torstai 7.2.2019 klo 8.30. Paluu klo 11.30 mennessä.
  • Paikka: Lähtö Kiasman edestä (Mannerheimintie/Mannerheiminaukio) ja paluu samaan paikkaan.
  • Ilmoittautumiset: keskiviikkoon 6.2. klo 14 mennessä osoitteeseen kymp.viestinta@hel.fi tai puh. 09 310 79528.
  • Järjestäjä: Helsingin kaupunki (kaupunkiympäristön toimiala).

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaupunkiympäristön viestintä
Helsingin kaupunki
kymp.viestinta@hel.fi
09 310 79528

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Urhea-kampuksen rakennustyöt alkavat toukokuussa Helsingissä18.4.2019 12:04:57 EESTTiedote

Mäkelänrinteen lukion yhteyteen kohoavan Urhea-kampuksen rakennustyöt käynnistyvät toukokuussa 2019. Valtakunnallisesti merkittävän kampuksen muodostavat uusi monilajisen urheilun harjoitushalli, uusi asuinkerrostalo opiskeleville urheilijoille sekä Mäkelänrinteen lukion rakennus, joka perusparannetaan ja laajennetaan. Kampuksella toimii myös Mäkelänrinteen Uintikeskus, johon suunnitellaan laajennusosaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme