Stadion-säätiö

Kutsu medialle – työmaakierros Olympiastadionilla 23.5.2018

Jaa

Stadion-säätiö ja Olympiastadionin perusparannus- ja uudistamishankkeen pääurakoitsija Skanska kutsuvat median edustajat tutustumaan stadiontyömaahan ja uudistamisen vaiheeseen.

Toivotamme median edustajat tervetulleeksi keskiviikkona 23.5. klo 15.00. työmaakierrokselle uudistuvalle Olympiastadionille.

Ohjelma:

15.00 Kokoontuminen, turvallisuusperehdytys ja turvavarusteiden vaihto

15.30 Työmaakierros

16.45 Paluu työmaatiloihin, turvarusteiden palautus ja poistuminen stadiontyömaalta.

Työmaan turvallisuusmääräysten mukaisesti pyydämme ilmoittautumista tilaisuuteen ennakkoon viimeistään 22.5. Ilmoittautumiset: marju.paju@stadion.fi / 040-5138452.

Huomioitavaksi, että edellytyksenä työmaakierrokselle osallistumiseen on turvavarusteiden käyttö (kypärä leukahihnalla, suojalasit, huomioliivi, turvakengät, viiltosuojahanskat). Turvavarusteet kierrokselle järjestetään työmaan toimesta.

Toimitamme ilmoittautuneille erikseen tarkemmat saapumisohjeet. 

Tietoja julkaisijasta

Stadion-säätiö
Stadion-säätiö
Radiokatu 20
00240 Helsinki

http://www.stadion.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stadion-säätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme