Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kutsu medialle: Uudistuva Pasila

Jaa

Helsingin kaupunki, Senaatti-kiinteistöt, Liikennevirasto ja YIT kutsuvat median tiedotustilaisuuteen, jossa luodaan katsaus uudistuvan Pasilan ajankohtaisiin asioihin ja tulevaisuuteen.

Aika: 27.4.2018 kello 10.00
Paikka: Triplan työmaatoimisto, Veturitie 11, Pasila
Parhaiten paikalle pääsee joukkoliikennevälineillä. Kävele Pasilan aseman pohjoisesta alikulusta työmaatoimiston eteen. Autolla tullessa käänny Pasilankadulta kohti autojuna-asemaa ja aja Triplaamo-opasteiden mukaisesti perille.

Pasila on Suomen saavutettavin paikka ja Helsingin toimitilarakentamisen avainalue, jonne Helsingin keskusta laajenee tulevina vuosina. Pasila kehittyy uusien liikennehankkeiden ja huomattavan lisärakentamisen ansiosta entistäkin merkittävämmäksi ja elinvoimaisemmaksi keskukseksi. Myös asuntojen määrä ja palvelujen tarjonta lisääntyvät voimakkaasti. Käynnissä oleva mittava rakentaminen, yksi Suomen suurimmista rakennustyömaista, liikenteen solmukohdassa Keski-Pasilassa vaikuttaa alueella liikkumiseen myös lähiaikoina.

Median tavattavissa tilaisuudessa ovat aluerakentamisen, kaavoituksen, rakennuttamisen ja liikennesuunnittelun edustajat Helsingin kaupungilta, maanomistaja Senaatti-kiinteistöjen edustaja, Liikenneviraston Pasilan ratahankkeiden asiantuntijat, Triplaa ja Veturitietä rakentavan YIT:n edustajat sekä Pasilansillan joukkoliikenneterminaalia rakentavan Graniittirakennus Kallio Oy:n edustaja.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus kierrokseen Triplan työmaalla (ennakkoilmoittautuminen).

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 25.4. osoitteeseen anne.hamalainen@hel.fi.
Ilmoita samalla, osallistutko työmaakierrokseen.

www.uuttahelsinkia.fi
www.uusipasila.fi
www.senaatti.fi
www.liikennevirasto.fi
www.yit.fi/tripla
www.hsl.fi
www.facebook.com/pasilauudistuu


Anne Hämäläinen
Tiedottaja
Helsingin kaupunginkanslia, talous- ja elinkeinoviestintä
Puh. 040 8496065
anne.hamalainen@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki ykkönen yhteisöllisyydessä älykaupunkien Cities in Motion -vertailussa – kokonaissijoitus nousi seitsemän sijaa18.5.2018 17:56Tiedote

Tänään julkaistu IESE Business Schoolin toteuttama kansainvälinen Cities in Motion Index (CIMI) sijoitti Helsingin 22. kokonaissijalle 165 kaupungin vertailussa. Helsinki säilytti edellisvuoden ensimmäisen sijansa yhteisöllisyyttä mittaavassa osiossa, jossa toisen ja kolmannen sijan saivat Bern ja Berliini. Helsinki paransi kokonaissijoitustaan seitsemän sijaa viime vuodesta ja yhdeksän sijaa vuodesta 2015, jota indeksissä käytettiin vertailuvuotena.

Helsinki Startup Day – maailman yhteisöllisimmän startup-ekosysteemin uusin tapahtuma18.5.2018 07:55Tiedote

Helsingin startup-kenttä on Startup Genomen selvityksen mukaan maailman yhteisöllisin. Tänä kesänä kasvuyritysyhteisö saa uuden tapahtuman, kaikille avoimen Helsinki Startup Dayn, joka järjestetään Helsingin kaupungintalolla 29. toukokuuta. Tapahtuman toteuttaa kaupungin yrityspalvelu NewCo Helsinki yhteistyössä Finnish Business Angel Networkin (FiBAN) kanssa. Muut kumppanit ovat xEdu, Start North ja Talsinki-projekti. Runsasohjelmaisen tapahtuman ilmoittautumisaika jatkuu 22. toukokuuta asti, ja osallistujia on tällä hetkellä jo yli 500.

Helsinki valittu vuoden 2018 pyöräilykunnaksi – sujuvan liikkumisen suunnannäyttäjä17.5.2018 13:03Tiedote

Helsinki on valittu tänään vuoden 2018 pyöräilykunnaksi. Tunnustuksen myönsi Pyöräilykuntien verkosto, jonka valintaperusteena oli pyöräliikenteen hyväksi Helsingissä tehty kunnianhimoinen ja tuloksekas työ. Verkoston mukaan Helsinki on osoittanut olevansa pääkaupungin arvolle sopiva pyöräilyn suunnannäyttäjä Suomessa. Palkinnon vastaanotti kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme