Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kutsu medialle: Uudistuva Pasila

Jaa

Helsingin kaupunki, Senaatti-kiinteistöt, Liikennevirasto ja YIT kutsuvat median tiedotustilaisuuteen, jossa luodaan katsaus uudistuvan Pasilan ajankohtaisiin asioihin ja tulevaisuuteen.

Aika: 27.4.2018 kello 10.00
Paikka: Triplan työmaatoimisto, Veturitie 11, Pasila
Parhaiten paikalle pääsee joukkoliikennevälineillä. Kävele Pasilan aseman pohjoisesta alikulusta työmaatoimiston eteen. Autolla tullessa käänny Pasilankadulta kohti autojuna-asemaa ja aja Triplaamo-opasteiden mukaisesti perille.

Pasila on Suomen saavutettavin paikka ja Helsingin toimitilarakentamisen avainalue, jonne Helsingin keskusta laajenee tulevina vuosina. Pasila kehittyy uusien liikennehankkeiden ja huomattavan lisärakentamisen ansiosta entistäkin merkittävämmäksi ja elinvoimaisemmaksi keskukseksi. Myös asuntojen määrä ja palvelujen tarjonta lisääntyvät voimakkaasti. Käynnissä oleva mittava rakentaminen, yksi Suomen suurimmista rakennustyömaista, liikenteen solmukohdassa Keski-Pasilassa vaikuttaa alueella liikkumiseen myös lähiaikoina.

Median tavattavissa tilaisuudessa ovat aluerakentamisen, kaavoituksen, rakennuttamisen ja liikennesuunnittelun edustajat Helsingin kaupungilta, maanomistaja Senaatti-kiinteistöjen edustaja, Liikenneviraston Pasilan ratahankkeiden asiantuntijat, Triplaa ja Veturitietä rakentavan YIT:n edustajat sekä Pasilansillan joukkoliikenneterminaalia rakentavan Graniittirakennus Kallio Oy:n edustaja.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus kierrokseen Triplan työmaalla (ennakkoilmoittautuminen).

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 25.4. osoitteeseen anne.hamalainen@hel.fi.
Ilmoita samalla, osallistutko työmaakierrokseen.

www.uuttahelsinkia.fi
www.uusipasila.fi
www.senaatti.fi
www.liikennevirasto.fi
www.yit.fi/tripla
www.hsl.fi
www.facebook.com/pasilauudistuu


Anne Hämäläinen
Tiedottaja
Helsingin kaupunginkanslia, talous- ja elinkeinoviestintä
Puh. 040 8496065
anne.hamalainen@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme