Varma

Kutsu medialle: Varman Katajanokalle valmistuvan puisen rakennuksen kilpailutyöt julkaistaan

Jaa

Varman Katajanokalle rakennuttaman puisen toimitilan arkkitehtuurikilpailun kilpailutyöt julkaistaan maanantaina 25.5. klo 11 tiedotustilaisuudessa.

Varma on rakennuttamassa Katajanokalle puusta tehtyä toimitilaa, johon sijoitetaan mm. Stora Enson pääkonttori ja hotelli. Rakennuksesta on käyty kansainvälinen arkkitehtuurikilpailu. Kilpailutyöt julkaistaan maanantaina klo 11, jolloin järjestetään myös tiedotustilaisuus median edustajille Teams-sovelluksen kautta. 

Katajanokan hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Stora Enson ja Helsingin kaupungin kanssa. Tiedotustilaisuudessa kilpailuehdotuksia ja hanketta esittelevät Varman kiinteistösijoituksista vastaava johtaja ja arkkitehtuurikilpailun palkintolautakunnan puheenjohtaja Ilkka Tomperi, Helsingin kaupungin kaupunkiympäristöstä vastaava apulaispormestari Anni Sinnemäki ja Stora Enson Wood Products -divisioonan liiketoiminnan kehityspäällikkö Antto Kauhanen.

Kilpailutöille avataan myös verkkosivut maanantaina osoitteessa www.katajanokanlaituri.fi.

Median edustajia pyydetään ilmoittautumaan infoon etukäteen Varman viestintäpäällikölle Marjut Tervolalle, joka antaa myös lisätietoja tilaisuudesta (puh 045 673 0120 tai marjut.tervola@varma.fi).

Lähetämme osallistujille ilmoittautumisen jälkeen Teams-linkin, jolla pääsee liittymään tilaisuuteen. Autamme mielellämme Teamsin käytöön liittyvissä kysymyksissä myös ennakkoon.

Kilpailutöiden kuva- ja videomateriaali on saatavilla tilaisuuden jälkeen Varman aineistopankissa. 

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Varman uudistettu kestävän kehityksen osakesalkku edistää YK:n tavoitteita ja omia ilmastotavoitteitaan14.9.2020 10:45:58 EESTTiedote

Työeläkeyhtiö Varma uudistaa vastuullisiin sijoituskohteisiin sijoittavan osakesalkkunsa, jotta salkku vastaisi paremmin Varman sijoitustoiminnan ilmastotavoitteisiin sekä edistäisi valittuja YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Valittuina teemoina ovat mm. ilmastonmuutoksen torjunta ja vastuullinen kuluttaminen. Salkun tavoitekoko on pitkällä aikavälillä 500-1 000 miljoonaa euroa.

Varma mukana järjestämässä Sara Hildénin taidemuseon kansainvälistä arkkitehtuurikilpailua31.8.2020 10:00:08 EESTTiedote

Sara Hildénin taidemuseon uudisrakennuksen suunnittelusta Tampereelle on käynnistynyt kansainvälinen, yleinen arkkitehtuurikilpailu. Sen järjestävät työeläkevakuutusyhtiö Varma, Sara Hildénin Säätiö ja Tampereen kaupunki. Suunnittelukilpailu käydään 31.8.–2.12.2020, ja kilpailutulokset julkistetaan alkuvuodesta 2021. Investointi uuteen taidemuseorakennukseen on Varmalle ainutlaatuinen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme