Varma

Kutsu medialle: Varman tilinpäätös 2022

Jaa

Varma julkistaa vuoden 2022 tilinpäätöksen perjantaina 17.2.2023 klo 9. Samalla järjestämme tiedotustilaisuuden median edustajille.

Toimitusjohtaja Risto Murto käy läpi vuoden tuloksen sekä ajankohtaisia aiheita talousnäkymistä ja Varman liiketoiminnasta. Varman sijoituksista ja markkinoiden näkymistä kertoo sijoituksista vastaava johtaja Markus Aho.   

Mediatilaisuuteen voi osallistua sekä etäyhteydellä että livenä Varman toimistolla. Varman toimiston osoite on Salmisaarenranta 11, Helsinki.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 16.2. mennessä viestintäpäällikkö Marjut Tervolalle, puh. 045 673 0120 tai marjut.tervola@varma.fi. 

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, oletko osallistumassa tilaisuuteen etäyhteydellä vai paikan päällä Varman toimistolla. Lähetämme linkin etäinfoon ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Tilaisuuden puheenvuorojen jälkeen on mahdollisuus mediakohtaisten haastattelujen tekemiseen.

Lämpimästi tervetuloa!  

Varman viestintä  

 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Kutsu medialle: Katajanokan ilme uudistuu – Varman omistaman puisen toimitilan rakentaminen etenee9.3.2023 09:41:11 EET | Kutsu

Työeläkeyhtiö Varman omistaman toimitilan Katajanokan Laiturin rakentaminen etenee. Kutsumme median edustajia rakennuksen työmaalle puuelementtien asennustilaisuuteen, jossa kerromme, millainen uudesta toimitilarakennuksesta tulee ja miten se muuttaa kaupunkikuvaa Katajanokalla. Tilaisuus järjestetään tiistaina 21.3. klo 11 osoitteessa Katajanokanlaituri 4. Avauspuheenvuoron pitää Helsingin pormestari Juhana Vartiainen. Rakennuksesta ja sen merkityksestä ovat paikalla kertomassa Varman toimitusjohtaja Risto Murto, Stora Enson maajohtaja Seppo Parvi ja SOK:n pääjohtaja Hannu Krook. Hiilineutraaliutta tavoittelevasta Katajanokan Laiturista tulee suomalaisen puurakentamisen taidonnäyte. Kesällä 2024 valmistuvaan rakennukseen sijoittuvat Stora Enson pääkonttori ja Solo Sokos Hotel Pier 4 -hotelli. Rakennus tulee toimimaan kaupunkilaisten ja palveluntarjoajien kohtaamispaikkana yhdellä Helsingin hienoimmista sijainneista. Tilaisuudessa asennetaan paikalleen puuelementti ja perustamislaatta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme