Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu medialle Venexpo-infoon

Jaa

Ensi kesän venehankintoja pääsee jälleen tekemään Turussa, Venexpossa. Venexpossa nähdään tänä vuonna uusien veneiden lisäksi myös laadukkaita käytettyjä veneitä. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tapahtumaan pääsee tänä vuonna maksutta. Turun Messukeskus toivoo, että esim. pääsylippuihin käytetyt varat ohjattaisiin Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.

Esillä on ensimmäistä kertaa Niklot Daycruiser. Se on Turussa Suomen olosuhteisiin suunniteltu hauska ja turvallinen purjevene. Venetyyppi on uusi ja sen sarjavalmistus alkaa 2018.

Mukana on myös mielenkiintoisiaja harvinaisia klassikkoveneitä, kuten Turun Veneveistämöllä eli Åbo Båtvarfilla 1946 rakennettu Ann Mari -pikavene. Kunnostettu vene ehti olla noin parikymmentä vuotta ladon kätköissä.

Esillä on myös pieni lasikuituinen pikavene, Tornado, joita Turun Veneveistämöllä teetti Speden hyvä ystävä, keksijä Keijo Parkkunen. Veneillä ajettiin kilpaa ja myös huviteltiin. Sama venemalli oli mukana mm. ja Speden Pähkähullu Suomi -elokuvassa.

Monipuolisessa messuohjelmassa on mm. tutustumismatka Baltian vierasvenesatamiin. Messuilta saadaan vinkkejä veneen ulkoasun muuttamiseen teippaamalla. Ohjelmassa on myös koepurjehdusta lapsille ja nuorille, ja lauantaina messuilla vietetäänkin perhepäivää. Koko messuohjelma: http://www.turunmessukeskus.fi/ohjelma/venexpo/

Näyttely sijoittuu kahteen halliin, ja esillä olevat veneet löytyvät täältä: http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/venexpo/veneet/


Venexpon mediainfo on torstaina 9.11. kello 11- 12, kokoustilassa 1-2 (2. kerros, Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13)
Nautimme lounaan ja kuulemme seuraavat puheenvuorot. Tilaisuuden jälkeen näyttelyalue on vapaasti tutustuttavissa.

- Venexpo-tapahtuman poimintoja.
projektijohtaja Tiina Heiskari, Turun Messukeskus Oy

- Miten uuden M/S Roopen kesä sujui Saaristomerellä.
Isompi ja tehokkaampi alus on tuonut tonneittain roskaa, romua ja jätevesiä pois saaristostamme.
Pääsihteeri Aija Kaski, Pidä Saaristo Siistinä ry

- Niklot, uusi venetyyppi esittelyssä.
Gustav Lindqvist, Niklot Marin

- Puuveneharrastaja Jani Vahto esittelee näyttelyn klassikkoveneet

Tervetuloa!

Turun Messukeskus Oy

Ilmoitathan ystävällisesti osallistumisestasi 7.11. mennessä:

Taina Pärkö-Luotonen
viestintäpäällikkö, puh. 040 505 6424, taina.parko@turunmessukeskus.fi

Venexpo 9.-12.11. Turun Messukeskuksessa
www.venexpo.fi

Kuvia liitteenä.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot messuista:
projektijohtaja Tiina Heiskari, puh. 050 487 2015, tiina.heiskari@turunmessukeskus.fi

Kuvat

Lataa
Ann Mari
Ann Mari
Lataa
Keijo Parkkusen Tornado
Keijo Parkkusen Tornado
Lataa
Niklot Daycruiser
Niklot Daycruiser
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messu- ja Kongressikeskus on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Automatkailua Turussa heti alkuvuodesta - Tammikuussa messuilla on tarjolla mm. taitoajoa21.12.2017 13:37Tiedote

Tiedote 21.12.2017. Caravan Show -messut kutsuu automatkailun äärelle 12.-14.1. Turun Messukeskukseen. Yhdessä SF-Caravan ry:n kanssa järjestettävässä tapahtumassa kisataan tällä kertaa mm. matkailuvaunun ja -auton taitoajossa. Caramba-kilpailunäytökseen osallistuu alan suomalaisia huippukuljettajia, ja yleisö pääsee seuraamaan ja kokeilemaan ajoa lauantaina 13.1. Suomalaiset kuljettajat ovat lajissa pohjolan parhaimmistoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme