Messukeskus

Kutsu medialle: Viini ja Ruoka -tapahtuma 25.–28.10.2018

Jaa

Tervetuloa Viini ja Ruoka -messuille Messukeskukseen Helsinkiin 25. ̶ 28.10.2018! Suomen suurimmassa ruokatapahtumassa esittäytyy yli 120 näytteilleasettajaa, ja maisteltavana on satoja viinejä sekä kymmeniä erilaisia ruoka-annoksia.

Viini ja Ruoka -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 25.-28.10.2018.
Viini ja Ruoka -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 25.-28.10.2018.

Messujen aikana järjestetään useita viini-tastingeja, joissa tutustutaan muun muassa Chileen Cabernet Sauvignon -rypäleen kasvumaana, tehdään viinimatka Uuteen-Seelantiin ja perehdytään kanadalaisiin kuohuviineihin. Atria-näytöskeittiö tuo puolestaan huippukokit ja ruokakirjailijat esittelemään tämän vuoden ruokatrendejä. Ohjelmassa esitellään muun muassa hyönteisten käyttöä ruoanlaitossa, vihermehujen valmistusta sekä riista- ja villikalaherkkuja.

Rypäleenpoljennan SM-kisat

Rypäleenpoljennan SM-finaali järjestetään messuilla lauantaina 27.10. klo 13. Hallitsevaa mestaruuttaan tulevat puolustamaan viime vuoden voittajat, Madventures -parivaljakko Riku Rantala ja Tuomas “Tunna” Milonoff. Kisailemassa ovat myös pappi ja kirjailija Jaakko Heinimäki, kokit Kari Aihinen ja Linnea Vihonen sekä Viini-lehdessä syksyllä järjestetyn yleisökilpailun voittajapari.

Viini ja Ruoka -messujen näytteilleasettajat ja ohjelma kokonaisuudessaan: www.viiniruoka.fi

Voit akkreditoitua tapahtumaan joko ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros)

Kuvia edellisiltä messuilta vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista: www.mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja: Viini ja Ruoka, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Viini ja Ruoka on Suomen suurin ruoka-, viini- ja ruokakulttuuritapahtuma. Se järjestetään samanaikaisesti Helsingin Kirjamessujen kanssa Messukeskuksessa Helsingissä 25. ̶ 28.10.2018. Viini ja Ruoka -tapahtuma on K-18, alaikäiset pääsevät messuille vain huoltajan seurassa. Avoinna torstaina klo 12 ̶ 20, perjantaina ja lauantaina klo 10 ̶ 20 ja sunnuntaina 10 ̶ 18. Tapahtuman järjestävät Viinilehti Oy ja Messukeskus.

Avainsanat

Kuvat

Viini ja Ruoka -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 25.-28.10.2018.
Viini ja Ruoka -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 25.-28.10.2018.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Monipuolisen harjoittelun fysiikkalajit esillä APCONissa elokuussa20.6.2019 15:04:13 EESTTiedote

Elokuussa Messukeskuksessa järjestettävä APCON tarjoilee kattauksen eri fysiikkalajien kisoja. Toiminnallisen harjoittelun Rebel Open CF Throwdown ja Street Workout Nordic Championships -kilpailut esittelevät lajien monipuolisuutta ja tuovat Suomeen myös kansainvälisiä huippuja. APCON on pohjoismaiden suurin voimailu- ja fitness-lajien tapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

FinnSec 2019 esittelee uudet innovaatiot ja pureutuu turvallisuusjohtamiseen14.6.2019 13:29:39 EESTTiedote

Joka toinen vuosi järjestettävä johtava turvallisuusteknologian ja -palvelujen foorumi FinnSec 2019 on julkaissut ohjelmansa. Tarjolla on tietoa muun muassa digitalisaatiosta, turvallisuusjohtamisesta ja kansainvälisen pelastustoiminnan resurssien hyödyntämisestä. Uudet turvallisuusalan innovaatiot esitellään lyhyissä esittelyissä ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä. Road Rescue -näytöksiä tieliikennepelastamisesta voi seurata messualueella molempina messupäivinä. FinnSec 2019 järjestetään 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme