Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Kutsu medialle Yhteiskuntatieteilijäpäivään: Tekoäly hoi, älä jätä!

Jaa

Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen vuotuinen päätapahtuma Yhteiskuntatieteilijäpäivä on perjantaina 23.11. klo 13 alkaen (Tekniskan Salit, Eerikinkatu 2, Helsinki).

Tekoäly vyöryy elämäämme - halusimmepa sitä tai emme. Miten yhteiskuntatieteilijät voivat valmistautua (työ)elämään tekoälyn kanssa? Millaisia digitaalisia urataitoja me tarvitsemme?

Perjantaina 23.11. klo 13 alkavassa Yhteiskuntatieteilijäpäivässä Keynote-puhujina ovat aivotutkija Katri Saarikivi Helsingin yliopistosta ja erityisasiantuntija Jouko Salonen valtiovarainministeriöstä. 

Päivä huipentuu Vuoden yhteiskuntatieteilijän julkistamiseen. Vuoden yhteiskuntatieteilijä on paikalla noin klo 16.30 jälkeen.

Katso koko ohjelma: http://bit.ly/yktpäivä2018

Tervetuloa Yhteiskuntatieteilijäpäivään! 

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Kati Ahtiainen
kati.ahtiainen@yhteiskunta-ala.fi
p. 010 231 0359, 050 3013 998

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Mikonkatu 8 A
00100 Helsinki

010 231 0350http://www.yhteiskunta-ala.fi/

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut (YKA) on uuden aikakauden ammattiliittojen edelläkävijä. YKA toimii yhteiskunnallisella alalla työskentelevien, korkeakoulututkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden ammatillisena etujärjestönä. Olemme jäsenen kumppani hänen urallaan ja tuemme jäsenen kehittymistä, uramahdollisuuksia sekä oikeuksia, jotta hän voi keskittyä tekemään työtään. Liitossa on runsaat 12 000 jäsentä, ja kuulumme keskusjärjestö Akavaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme